LOGYn jäsenyys kannattaa

LOGY on hankinnan ja logistiikan innovatiivisten ja aktiivisten osaajien yhdistäjä. Vahvistamme alan osaamista, arvostusta ja yhteiskunnallista merkitystä sekä vauhditamme organisaatioiden kilpailukykyä.

Jäsenemme

LOGYllä on yli 5 000 jäsentä ja noin 350 yritys- tai yhteisöjäsentä. Jäseniä on mm. vähittäis- ja tukkukaupan alalta, teollisuudesta (sekä valmistus- että kokoonpanopuolelta), logistiikka- ja kuljetuspalveluista, henkilöstövuokrausyrityksistä, ohjelmistoja ja konsultointia tarjoavista yrityksistä, julkiselta sektorilta ja oppilaitoksista. Kokoluokat vaihtelevat pienistä yrityksistä suuriin konserneihin.

Tutustu yritysjäseniimme


Keitä LOGYn yritysjäsenyyden edut koskevat?

Yrityksen liittyessä LOGYn jäseneksi voivat sen kaikki hankinta-, kuljetus-, toimitusketju- ja sisälogistiikka-asioista kiinnostuneet ammattilaiset liittyä jäseneksi nauttimaan jäseneduista. Myös johto ja HR ovat tervetulleita jäsenetujen piiriin.

Etujen käyttöönotto edellyttää henkilön rekisteröitymistä LOGYn jäsenrekisteriin.

Tutustu jäsenetuihin


Miten jäsenmaksut määräytyvät?

Yritysjäsenten jäsenmaksut määräytyvät liikevaihdon (porrastetusti) tai organisaatiotyypin mukaan.

Katso jäsenmaksut 2024

Liity jäseneksi


Miksi LOGYn yritysjäsenyys kannattaa?

Yritysjäsenelle veloituksetta

LOGY Best in Class Hankinta -työkalu hankintatoimen suunnitelmalliseen kehittämiseen. Lue lisää >

Yritysjäsentapahtumat – osaamisen kehittämistä ja tiedon jakamista Tutustu tapahtumiin >
LOGYn foorumit (Hankinta, SCM, Sisälogistiikka ja Kuljetus) järjestävät vuosittain noin 30 livetapahtumaa tai webinaaria. Tapahtumissa on puhujina useita asiantuntijoita ja aiheina ajankohtaiset ja mielenkiintoiset caset ja innovaatiot.

Jäsentapahtumat – verkostoidu alueellasi ja kehitä toimintaasi Tutustu tapahtumiin >
LOGYllä on kaksitoista aluetta, joiden johtoryhmät järjestävät yhdessä LOGYn toimiston kanssa yhdistyksen jäsenten ammatillista osaamista ja verkostoitumista edistäviä yritysvierailuja, kontakti- ja esitelmätilaisuuksia sekä retkiä ja matkoja.

Osto&Logistiikka-lehti – ajankohtaiset artikkelit ja uusimmat ilmiöt kotiin kannettuna Lue lisää >
LOGY kustantaa Osto&Logistiikka-ammattilehteä, jonka tehtävänä on logistiikan ja ostotoiminnan tietotaidon edistäminen Suomessa. Lähetämme lehden kuusi kertaa vuodessa kotiisi/toimistoosi. Huomaa myös uutissivusto!

Yritysjäsenelle edullisemmin jäsenhintaan

Koulutukset – uusin tieto ja parhaat menetelmät käyttöösi Lue lisää >
Järjestämme vuosittain noin 30 koulutusta (½ pv – 6 pv) hankinnan ja toimitusketjun eri aihealueista. Koulutuksista saat alan uusinta tietoa ja parhaimmat vinkit, opit käyttämään tehokkaita menetelmiä ja kuulet uusista käytännöistä. Pääset myös kysymään juuri sinua askarruttavista asioista. Kouluttajamme ovat arvostettuja alan asiantuntijoita.

LOGY Conference – hankinnan ja logistiikan vuotuinen MUST-tapahtuma Lue lisää >
Hankinnan ja logistiikan sekä yritysjohdon vuosittaisessa konferenssissa verkostoidut ja kuulet alan uusimmista ilmiöistä ja caseista logistiikan, hankinnan, toimitusketjun hallinnan ja sisälogistiikan saralla. Innostavien asiantuntijapuheenvuorojen avulla lisäät ymmärrystäsi monista liiketoimintakriittisistä osa-alueista.

Seminaarit – käytännönläheisistä tapahtumista lisäarvoa ja kontakteja Lue lisää >
Vuosittaiset Hankinta-, Kuljetus-, Sisälogistiikka- ja SCM-päivämme ovat suosittuja. Ajankohtaiset teemat ja havainnolliset case-esimerkit varmistavat käytännönläheisen kokonaisuuden, josta saat lisäarvoa sekä itsellesi että organisaatiollesi.

Kehittämisen työkalut – tehoa ja kilpailuetua Lue lisää >
LOGY Best In Class Toimitusketju -lisenssi edullisemmin jäsenille.

IT2022-ehdot jäsenhintaan Lue lisää >
Jäsenenä saat IT-ehdot käyttöösi 40 % edullisemmin.

Liity jäseneksi


LOGYn jäsenenä pääset mukaan oston ja logistiikan ammattilaisten yhteisöön – saat runsaasti mielenkiintoisia kontakteja, alan viimeisimmän tiedon sekä uusia ideoita työhösi.

Pyydä henkilökohtainen Teams-esittely jäsenyydestä. Jätä yhteystietosi, niin palvelupäällikkömme ottavat sinuun yhteyttä.