Foorumitoiminta - ammattitaidon kehittämistä ja verkostoitumista

LOGYllä on tarjonnassaan neljä erilaista foorumia: Hankinta, SCM, Kuljetus sekä Sisälogistiikkafoorumi. Nämä yritys- ja yhteisöjäsenille tarkoitetut foorumit:

  • tarjoavat puolueettomat puitteet yhteistyöhön ja verkostoitumiseen
  • kehittävät osaamista, ammattitaitoa ja edistävät siten yritysten kilpailukykyä
  • toimivat alueillaan vahvoina hankinnan ja logistiikan vaikuttajina Suomessa sekä
  • tarjoavat kohdennettuja jäsenpalveluja.

Kukin foorumi järjestää oman fokuksensa puitteissa aktiivista toimintaa, kuten round table -tilaisuuksia, klubi-iltoja, luentoja ja yritysvierailuja. Foorumit kutsuvat vieraikseen aihealueensa asiantuntijoita sekä yrityselämästä että tutkimusmaailmasta keskustelemaan ajankohtaisista asioista ja pohtimaan tulevia trendejä sekä vielä hiljaisiakin signaaleja maailmalta.

Foorumitapahtumiin voivat osallistua jäsenyritysten kaikki ammattilaiset, jotka ovat ilmoittaneet tietonsa LOGYn jäsenrekisteriin. Voit ilmoittaa tietosi täällä >

Katso tulevat foorumitapahtumat

Onko sinulla kysyttävää foorumiasioista? Lisätietoja antavat:

van der Steen Hanna
Hanna van der Steen
Palvelupäällikkö (senior)

Toimitusjohtajan varahenkilö. Julkaisutoiminta, yritysjäsenpalvelut, Hankintafoorumin johtoryhmätoiminta, tiimitoiminta sekä -tapahtumat, LOGY Best in Class -työkalut, Julkishallinnon hankinnan ja logistiikan päivä, Hankintapäivä ja Logistics Summit 2021. 

Sähköposti: unaan.inaqrefgrra@ybtl.sv
Puhelin: 040 6588198
Airas Mirka
Mirka Airas
Palvelupäällikkö (senior)

Yritysjäsenpalvelut, SCM- ja Sisälogistiikkafoorumien johtoryhmätoiminta ja foorumitapahtumat, aluetoiminta, senioritoiminta, LOGY Best in Class -työkalut, yritysjäsenmyynti

Sähköposti: zvexn.nvenf@ybtl.sv
Puhelin: 050 544 3261