Jäsenyys

Monipuoliset jäsenedut ja tuorein tieto LOGYn jäsenille

LOGY on hankinnan ja logistiikan innovatiivisten ja aktiivisten osaajien yhdistäjä. Vahvistamme alan osaamista, arvostusta ja yhteiskunnallista merkitystä sekä vauhditamme organisaatioiden kilpailukykyä.

LOGY ry:n jäsenenä pääset mukaan oston ja logistiikan ammattilaisten yhteisöön – saat runsaasti mielenkiintoisia kontakteja, alan viimeisimmän tiedon sekä uusia ideoita työhösi. Yhdistyksemme jäsenenä on yli 350 yritystä sekä yhteisöä ja n. 4 900 henkilöä. Tutustu yritysjäseniimme >

Jäsenetujasi ovat mm. kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä Osto&Logistiikka-lehti sekä reilut alennukset seminaareistamme ja koulutuksistamme. Saat myös tehokkaat LOGY Best in Class Hankinta- ja Toimitusketju -työkalut sekä IT-ehdot jäsenhintaan. Katso kaikki jäsenedut >

Voit osallistua maksuttomiin aluetapahtumiin (toteutukset verkossa koronan ajan). Yritys- ja yhteisöjäsenemme voivat lisäksi osallistua veloituksetta laajaan foorumiwebinaaritarjontaan (noin 30 webinaaria/vuosi).


YRITYS- JA YHTEISÖJÄSENYYS

Organisaatiosi kaikki hankinta-, kuljetus-, sisälogistiikka- ja SCM-ammattilaiset sekä johto ja HR pääsevät nauttimaan jäseneduista samaan hintaan. Henkilöt pääsevät jäsenyyden piiriin pääyhteyshenkilön ilmoituksella tai tällä lomakkeella.

HENKILÖJÄSENYYS

Jäsenhinnat 2022 >

Liity jäseneksi