Jäsenyys

Monipuoliset jäsenedut ja tuorein tieto LOGYn jäsenille

LOGY on hankinnan ja logistiikan innovatiivisten ja aktiivisten osaajien yhdistäjä. Vahvistamme alan osaamista, arvostusta ja yhteiskunnallista merkitystä sekä vauhditamme organisaatioiden kilpailukykyä.

LOGY ry:n jäsenenä pääset mukaan oston ja logistiikan ammattilaisten yhteisöön – saat runsaasti mielenkiintoisia kontakteja, alan viimeisimmän tiedon ja uusia ideoita työhösi. Yhdistyksemme jäsenenä on noin 350 yritystä sekä yhteisöä ja yli 5 000 henkilöä. Tutustu yritysjäseniimme >

Jäsenetujasi ovat mm. kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä Osto&Logistiikka-lehti sekä reilut alennukset seminaareistamme ja koulutuksistamme. Saat myös tehokkaat LOGY Best in Class Hankinta- ja Toimitusketju -työkalut ja IT-ehdot jäsenhintaan. Katso kaikki jäsenedut >

Voit osallistua jäsentapahtumiin, joista suurin osa on maksuttomia. Yritys- ja yhteisöjäsenemme voivat lisäksi osallistua veloituksetta foorumien järjestämiin livetilaisuuksiin ja webinaareihin (noin 30 tapahtumaa/vuosi).


YRITYS- JA YHTEISÖJÄSENYYS

Organisaatiosi kaikki hankinta-, kuljetus-, sisälogistiikka- ja SCM-ammattilaiset sekä johto ja HR pääsevät nauttimaan jäseneduista samaan hintaan. Henkilöt voivat hakea LOGYn jäsenyrityksen alaiseksi nimetyksi henkilöksi tällä lomakkeella.

HENKILÖJÄSENYYS

Jäsenmaksut 2024

Liity jäseneksi