Mainosta ja markkinoi LOGYn verkostossa

LOGYllä on yli 4800 jäsentä – suurin osa logistiikka- ja hankinta-alan ammattilaisia. Mukaan mahtuu myös suuri määrä yritysjohtoa. LOGYn kaikille avointa Osto&Logistiikka-sivustoa seuraa viikottain tuhansia aihepiireistä kiinnostunutta.

Haluatko tavoittaa hankinta- ja logistiikka-alan ammattilaiset ja päättäjät helposti kiinnostavissa yhteyksissä? Tutustu LOGYn tarjoamiin monipuolisiin vaihtoehtoihin:


1. Tapahtumakumppanuudet

Tapahtuman kumppanina pääset mukaan mm. markkinointiviesteihin, tapahtuman verkkosivulle, tapahtuma-alustoille ja itse tapahtumaan. Saat käyttöösi puheenvuoroja, ilmaista mediatilaa ja vapaalippuja. Tarjoamme eri laajuisia näkyvyyspaketteja, ja kuuntelemme mielellämme myös sinun ehdotuksiasi. Miten sinun yrityksesi haluaisi näkyä tapahtumassa?

Tällä hetkellä myynnissä seuraavat kumppanuudet:
Logistics Summit 2021 | LOGY Conference 2022

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

  Maria Tiilikainen
  tapahtumapäällikkö
  maria.tiilikainen@logy.fi
  p. 050 368 5862


2. Osto&Logistiikka-media

Osto&Logistiikka-ammattimedia päivittyy joka arkipäivä verkossa ja ilmestyy kuusi kertaa vuodessa laadukkaana aikakauslehtenä.
Voit hyödyntää painetun lehden mainostilaa, uutissivuston sähköisiä bannereita tai sponsoroituja artikkeleita tai uutissivuston viikkokirjeen banneripaikkoja. Tai vaikkapa kaikkia niitä, teemme mielellämme tarjouksen!

Lue lisää mediasta täältä.

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

 

  Mika Säilä
  myyntipäällikkö
  ilmoitukset@logy.fi
  p. 050 352 3277


3. Koulutukset

LOGY kouluttaa vuosittain noin 350 hankinnan ja logistiikan ammattilaista. Koulutuksen kumppanina saat näkyvyyttä koulutuksissamme ja tietoiskuissamme mm. markkinointiviesteissä, koulutuksen verkkosivulla ja oppimisalustalla. Yritystänne ja yhteistyötämme esitellään koulutuksen tai tietoiskun aikana ja saat käyttöösi vapaalippuja koulutukseen tai tietoiskuun.

Tarjoamme eri laajuisia näkyvyyspaketteja ja kuuntelemme mielellämme myös sinun ehdotuksiasi. Miten sinun yrityksesi haluaisi näkyä koulutuksissamme?

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

  Maarit Mänttäri
  koulutuspäällikkö
  maarit.manttari@logy.fi
  p. 040 097 5480


Kumppaneitamme:

Hintaetua LOGYn jäsenille

Tarjoamme jäsenillemme markkinointivälineitämme normaalihintaa edullisemmin.

Jos et vielä ole jäsen, ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää jäsenyydestä
(HUOM! Loppuvuoden 2021 jäsenyys nyt veloituksetta.)

  Mirka Airas
  palvelupäällikkö (Senior)
  mirka.airas@logy.fi
  p. 050 544 3261