Young Professionals – vetoapua työelämään

LOGY panostaa opiskelijoihin ja nuoriin aikuisiin ja auttaa heitä kehittymään logistiikan ja hankinnan huippuosaajiksi.

Tavoitteenamme on luoda tulevaisuuden lupauksille mahdollisuuksia hankkia koko logistisen kentän yltäviä verkostoja jo uran varhaisessa vaiheessa. Verkostoituminen, uudet kontaktit, ammatillinen kehittyminen ja uuden oppiminen luovat erinomaiset edellytykset urakehitykseen, siksi haluamme tarjota alustan tälle toiminnalle.

Katso Young Professionals -tilaisuudet sivun lopusta!

Kenelle?
Logistiikan ja hankinnan opiskelijoille ja opinnoista valmistuneille sekä alan tehtävissä jo työskenteleville nuorille osaajille.

Miten?
Järjestämme rennolla meiningillä erilaisia tilaisuuksia, joissa tutustumme mielenkiintoisiin yrityksiin ja alamme uusimpaan kehitykseen.

  • Tapaat alan osaajia, uusia ja kokeneempia, ja pääset vaihtamaan kokemuksia ja vahvistamaan osaamistasi
  • Saat alan uusinta tietoa sinulle tärkeissä kanavissa
  • Hankit tärkeitä kontakteja eri toimialojen yrityksistä.

Tutustu myös LOGYn Minimentorointiin, mistä löydät tukea työelämän eri kysymyksiin.

Lue lisää mitä urana hankinta ja logistiikka tarkoittaa, ja tutustu LOGYn jäsenten uratarinoihin.


Young Professionals johtoryhmä 2022

Toimintaa suunnittelee ja koordinoi johtoryhmä, johon kuuluvat:

  Ville Tiainen, Material and Inventory Planner, Valmet Automotive EV Power Oy (puheenjohtaja)
Olen työskennellyt logistiikka-alalla vuodesta 2007 alkaen, ensin varastoinnin ja kuljetuksen työntekijänä. Olen opiskellut logistiikkainsinööriksi Jyväskylän ammattikorkeakoulussa. Olen ollut aktiivinen LOGYn jäsen viimeiset neljä vuotta ja olen mukana myös Sisälogistiikkafoorumin johtoryhmässä.

Lauri Aaltonen, opiskelija, Hanken School of Economics
Opiskelen kauppatieteiden maisteriksi Hankenilla, pääaineena logistiikka ja yhteiskuntavastuu. Työkokemusta olen kerryttänyt logistiikan, varastohallinnan ja logistiikan akateemisen osan puolelta.

​Marta Malik, ​tutkija, Aalto University School of Business | LinkedIn
Urani aikana olen asunut Venäjällä, Ison-Britanniassa ja Suomessa. Minulla on maisterin tutkinto globaalista logistiikasta ja toimitusketjun hallinnasta Huddersfieldin yliopistosta Iso-Britanniasta. Olen aloittanut logistiikkaurani vuonna 2010 ja olen työskennellyt Coca-Colalla, Koneella, Venäjän rautateillä ja OOCL:llä. Tällä hetkellä viimeistelen tohtorin opintojani Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa. Väitöskirjassani tutkin kestävyyttä rautatielogistiikan näkökulmasta. Olen ollut mukana myös muissa logistiikkaan ja toimitusketjun hallintaan liittyvissä projekteissa freelance-konsulttina.

​Tuulia Kuusinen, Development Manager, SOK
Olen koulutukseltani kauppatieteiden maisteri toimitusketjujen johtamisesta Turun kauppakorkeakoulusta. Minulla on taustaa operatiivisesta ostamisesta, data-analytiikasta sekä toimitusketjujen toimintamallien kehittämisestä. Tällä hetkellä  työskentelen SOK:lla marketkaupan verkostosuunnittelun kehityspäällikkönä sekä kirjoitan väitöskirjaa Turun kauppakorkeakouluun tiedolla johtamisesta toimitusketjun disruptioissa. Minulla on monipuolista kokemusta LOGYn aluetoiminnasta, foorumitoiminnasta sekä Young Professionals -toiminnasta.

Trang Le Forsell, Business Analyst, DHL Global Forwarding Finland | LinkedIn
Olen kiinnostunut erityisesti IT:n merkityksestä logistiikassa. Valmistuin vuonna 2017 Metropolia Ammattikorkeakoulusta, pääaineenani logistiikka. Minulla on taustaa verkkokaupan, telcon ja huolinnan aloilta. Tällä hetkellä työskentelen DHL Global Forwarding Oy:ssä, ja vastaan asiakasraportoinnista, oikea-aikaisten toimitusten tasosta ja hallinnoin masterdataa. Olen ollut aktiivinen LOGY-jäsen vuodesta 2015 ja LOGY YP:n johtoryhmän jäsen vuodesta 2020. LOGY YP:n tavoitteena on tarjota alusta, joka tukee nuoria ammattilaisia läpi koko logistisen kentän.

Oliver Kaivola, hankintapäällikkö, Terveystalo
Olen työskennellyt erilaisissa oston ja hankinnan tehtävissä. Tällä hetkellä työskentelen hankintapäällikkönä ICT- ja terveydenhuollon laitehankintojen parissa. LOGY Young Professionalsin johtoryhmän jäsen olen ollut vuodesta 2018 lähtien ja toiminut mm. sen varapuheenjohtajana sekä puheenjohtajana. Hankintafoorumin johtoryhmään liityin 2021.

Paula Vuorela, Logistics Director, Stora Enso Oyj, Packaging Solutions
Vastaan Packaging Solutions divisioonan logistiikasta. Työnkuvaani kuuluu logistiikan kehittäminen tehokuutta ja kestävyyttä silmällä pitäen.

Tulevat Young Professionals -tapahtumat

Tule mukaan!

Kiinnostaako Young Professionals -ryhmän toiminta ja tapahtumat? Haluatko verkostoitua ikäistesi logistiikan ja hankinnan osaajien kanssa? Liity jäseneksemme ja tule mukaan Young Professionals -toimintaan!

Liity jäseneksi

Tai liity Young Professionals -postituslistalle saadaksesi tietoa tulevista tapahtumista

Liity YP-postituslistalle

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa:


tai ota yhteyttä sähköpostitse.

Kysymyksiisi vastaa:

Ojakoski Marjo
Marjo Ojakoski
Palvelupäällikkö

Henkilöjäsenten palveluiden kehittäminen, Young Professionals-toiminta sekä alueorganisaatioiden tuki.

Sähköposti: znewb.bwnxbfxv@ybtl.sv
Puhelin: 040 419 1802