Etsimme vuoden parhaita hankkijayrityksiä

12.04.2024

Ehdota Vuoden Päähankkija- tai Vuoden Alihankkija -tunnustuksen ansaitsevaa yritystä.

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n vuosittain jakamilla ”Vuoden Päähankkija”- ja ”Vuoden Alihankkija” -tunnustuksilla palkitaan yrityksiä, jotka ovat toimineet esimerkillisesti päähankkijoina ja alihankkijoina kuluneena vuonna. Arvostettuja palkintoja on myönnetty jo vuodesta 1987 lähtien.

Nyt voit ehdottaa vuoden 2024 parhaita hankkijayrityksiä! Lähetä vinkkisi palkinnonsaajasta 28.04.2024 kello 18.00 mennessä, niin ehdotuksesi ehtii vielä mukaan, kun arvioimme tämän vuoden parhaita hankkijoita. Jos yrityksenne tai tuntemanne yritys ansaitsee tämän tunnustuksen, lähetä vapaamuotoinen hakemus perusteluineen suoraan Alihankinnan palkintovaliokunnalle osoitteeseen alihankinta@logy.fi

Päätökset palkinnonsaajista tekee alan arvovaltaisista ammattilaisista koostuva Alihankinnan palkintovaliokunta.

Päätökset palkinnonsaajista tekee alan arvovaltaisista ammattilaisista koostuva Alihankinnan Palkintovaliokunta.

Palkinnonsaajan kriteerit

Etsimme yrityksiä, jotka erottuvat joukosta menestyksellään, kansainvälisellä panostuksellaan, työllistämiskyvyllään, kasvuhalukkuudellaan, eettisillä toimintatavoillaan, vastuullisuudellaan, vahvalla johtamisella, kyvyllään kehittyä ja innovatiivisuudellaan.

Palkinnot julkistetaan näyttävästi Tampereen Alihankinta-messuilla syksyllä 2024.

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry haluaa palkintojen avulla edistää suomalaisen valmistavan teollisuuden verkostoitumista ja kilpailukykyä, palkiten samalla ansioituneita verkostoituvia yrityksiä.

Lisätiedot: Janne Lehtimäki (sähköpostitse: janne.lehtimaki@leafhill.fi)

Palkintoja myönnetty jo vuodesta 1987 lähtien

”Vuoden Päähankkija”- ja ”Vuoden Alihankkija” -tunnustuksilla on pitkät perinteet. Palkintoja on myönnetty vuodesta 1987 lähtien yhteensä 74 hankinnoissa ansioituneelle yhtiölle tai julkishallinnon organisaatiolle.

Tutustu kaikkiin aiempiin palkinnon saajiin täällä