K.Hartwall Oy Ab Vuoden Päähankkija 2015

15.09.2015

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n Alihankinnan palkintovaliokunta palkitsi K.Hartwall Oy Ab:n Vuoden 2015 Päähankkijana. Tampereen Alihankinta-messuilla 15.9.2015 luovutetun tunnustuksen ottivat vastaan K.Hartwall Oy Ab:n toimitusjohtaja Vesa Tempakka ja Head of Delivery Operations Christer Bauer.

Vuoden Päähankkijan 2015 valinnassa palkintovaliokunta arvosti K.Hartwall Oy Ab:n pitkäjänteistä oman tuotannon ja alihankintasuhteiden kehittämistä, joiden avulla se on pystynyt rakentamaan merkittävän aseman omassa kilpailukentässään. K.Hartwall Oy Ab tunnetaan vaativana ja määrätietoisena päähankkijana, joka yhdessä suomalaisten toimittajiensa kanssa kehittää tuotteita ja ostoprosesseja. Yritys kannustaa tiiviillä yhteistyöllä toimittajiansa aina tehokkaampaan suoritukseen, kustannustehokkaaseen toimintaan ja Lean-filosofian hyödyntämiseen.

Vuonna 1932 perustettu suomalainen perheyritys K.Hartwall Oy Ab on palautuvien kuormankantajien ja logististen ratkaisujen toimittaja. Rullakoita, adapterilavoja, Dolly-alustavaunuja sekä kennolevyjä käyttävät mm. vähittäiskaupan, logistiikkapalvelusektorin ja auto- ja juomateollisuuden yritykset. Vuonna 2014 K.Hartwall konsernin liikevaihto oli 55 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa yrityksessä oli 144, joista Suomessa 128. Liikevaihdosta n. 95% tulee Suomen rajojen ulkopuolelta.

K.Hartwall Oy Ab toimii erittäin kilpaillulla globaalilla markkinalla, jossa se menestyy innovatiivisilla tuotteilla sekä joustavalla, asiakasta lähellä olevalla palvelulla. Yritys on viime vuosina panostanut merkittävästi tuotekehitykseen sekä asiakastyöhön ja onnistunut avaamaan uusia markkinoita.

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry palkitsee vuosittain Tampereen Alihankinta-messujen yhteydessä Vuoden Päähankkijan ja Vuoden Alihankkijan. Palkintoja on jaettu jo vuodesta 1987 asti.

Lisätietoja:
K.Hartwall Oy Ab, toimitusjohtaja Vesa Tempakka, vesa.tempakka@k-hartwall.com, puhelin 0400726727 ja Head of Delivery Operations Christer Bauer: christer.bauer@k-hartwall.com, puhelin 0409033900, www.k-hartwall.com

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry, toimitusjohtaja Markku Henttinen,
puh. 0400 730073, markku.henttinen@logy.fi, www.logy.fi

LOGY ry on Alihankinta-messujen yhteistyökumppani.
Lisää tietoa Alihankinta-messuista sivulta www.alihankinta.fi