LOGY Etelä järjesti virtuaalisen yritysvierailun Fortumin Riihimäen jätteenkierrätyslaitokselle

29.03.2021

Kiertotalouden ratkaisut antavat ihmiskunnalle aseet ilmastokriisin vastaiseen taisteluun ja maapallon kantokyvyn turvaamiseen. Puhtaamman maailman tavoittelu vaatii kuitenkin edelläkävijöitä.

Pääsimme kuuntelemaan kiertotalouden ja kestävän kehityksen etujoukoissa toimivan Fortumin Kierrätys- ja jäteliiketoiminnan uraauurtavasta työstä kotisohviltamme käsin LOGY Etelän järjestämällä virtuaalisella yritysvierailulla 29.3.2021. Tutustuimme yhteen kiertotalouden ”kehdoista” – Riihimäen jätteenkierrätyslaitokseen, jossa teollisuuden ja kotitalouksien muovijäte muotoutuu uusioraaka-aineeksi muoviteollisuudelle. Lisäksi kuulimme ja keskustelimme laitoksen logistiikasta.

Tapahtuma keräsi osallistujilta paljon kiitosta ja palautteessa sitä kuvailtiin mielenkiintoiseksi ja informatiiviseksi. Alla muutamia poimintoja saamistamme kommenteista.

”Ajankohtainen ja kiintoisa. Yksityiskohtainen selonteko kiertotaloudesta.”

”Opin uutta, vaikka olen itse fortumlainen.”

”Kiitos tästä - hieno tilaisuus kuten aina. Hyvät järjestelyt ja tauotkin oli huomioitu:-)”

Kiitos osallistujille ja Fortumille!

LOGY Etelän kevään tapahtumien teemana oli vastuullisuus ja muuttuva kuluttajakäyttäytyminen. Tämän teeman ympärille rakentuu vielä yksi tuleva tapahtumamme, jonka järjestämme yhteistyössä kuljetusfoorumin kanssa. Syksyllä tapahtumien teemana ovat innovaatiot ja älykäs toimitusketju, joihin liittyen tulemme järjestämään ainakin yhden yritysvierailun sekä joulukuun teemailtapäivän vuosikokouksen yhteydessä. Marraskuussa LOGY Etelä ja LOGY Young Professionals järjestävät yhteistyössä Urban Logistics -aiheisen seminaari-illan. Tervetuloa mukaan!