LOGY hakee toiminnanjohtajaa

15.11.2023

Unelmatehtävä auki näköalapaikalla! Johtaako sinun tiesi hankinnan ja logistiikan huipulle? Hae Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGYn toiminnanjohtajaksi ja rakenna tulevaisuutta yli 5000 jäsenen yhteisössä!

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden uudistaa yhdistystä hallituksen tuella yhdessä ammattitaitoisten työntekijöiden kanssa. Toimessasi osallistut palveluiden, tapahtumien ja koulutusten suunnitteluun tiimimme kanssa ja kehittäen uusia tapoja luoda arvoa jäsenillemme ja asiakkaillemme.

Toimialueesi kattaa laaja-alaisen palvelutuotannon, strategian suunnittelun ja liiketoiminnan kehittämisen. Vastaat talouden ja operatiivisen toiminnan johtamisesta, osana noin kymmenen hengen tiimiä.

LOGYssä on mahdollisuus vaikuttaa koko hankinta- ja logistiikka-alan kehitykseen.

Toivomme sinulta

Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on vahva liiketalouden osaaminen ja moderni tiimijohtamisen tyyli. Sinulla on näyttöä onnistuneesta muutosjohtamisesta, ja kykenet motivoimaan henkilöstöä saavuttamaan yhteisen tavoitteen. Lisäksi hallitset numerot ja ymmärrät yhdistystoiminnan lainalaisuudet.

Arvostamme aikaansaavaa ja kehityshaluista toiminnanjohtajaa, jolla on kyky erottaa olennainen epäolennaisesta. Olet luontainen kommunikoija ja osaat innostaa ihmisiä toimintaan, mutta et pelkää myöskään itse tarttua haasteisiin ja työskennellä kohti yhteisiä päämääriä. Hakijan eduksi katsotaan vahva kokemus ja mielenkiinto hankinnan ja/tai logistiikan alalta sekä tehtävään soveltuva koulutustausta.

Voidaksesi palvella jäsenistöämme parhaiten, vaikuttaa hankinta- ja logistiikka-alan kehitykseen sekä osallistua keskusteluun ja verkostoitua muiden alan toimijoiden kanssa, sinulla tulee olla sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tarjoamme sinulle

Olet LOGYn aktiivisen jäsenistön innostava keulakuva ja vaikuttaja, joka ohjaa yhdistyksemme kehitystä sekä alan tulevaisuutta. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden johtaa toimintaamme muuttuvalla hankinta- ja logistiikkatoimialalla.

Toiminnanjohtajan tehtävää tukevat kymmenhenkinen, ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstömme, sitoutunut hallitus sekä LOGYn kahdellatoista alueella ja foorumeissa toimivat itsenäiset johtoryhmät ja jäsenaktiivit. Tule mukaan luomaan menestyvää tulevaisuutta yhdessä!

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työpisteesi sijaitsee Pasilassa, Helsingissä, mutta teemme töitä joustavasti hybridimallilla, joten voit työskennellä osittain myös etänä.

Hakemukset ja lisätiedot

Tutustu yhdistyksen toimintaan täältä ja jätä hakemuksesi saman tien.

Hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen toivomme Baronan hakukanavan kautta torstaihin 7.12.2023 mennessä. Lisätietoja antaa mielellään Baronan seniorikonsultti Krista Pulkkinen, puh. 050 505 7715, krista.pulkkinen@barona.fi.