LOGY iSCM - innovatiivinen kohtaamisfoorumi

28.01.2016

Uusi logistiikan ja hankinnan huipputapahtuma syyskuussa Messukeskukseen

LOGY iSCM – Innovations & Intelligent Solutions – on uusi toimitusketjun hallinnan (Supply Chain Management, SCM), hankintatoimen ja logistiikan päätöksentekijöiden ja yritysjohdon kohtaamispaikka. Tapahtuma järjestetään ensimmäisen kerran 21.–22.9.2016 Messukeskuksessa, Helsingissä.

LOGY iSCM täydentää samaan aikaan Messukeskuksessa järjestettävää neljän ammattimessun tapahtumakokonaisuutta: PacTec, FoodTec, Sign/GrafTec ja PlasTec, jotka käsittävät koko pakkausketjun hallinnan suunnittelusta käyttöön ja raaka-aineisiin sekä painokoneista markkinointiin.

– Uutuuksiin ja kehitysmahdollisuuksiin fokusoivalle LOGY iSCM -tapahtumalle on selkeä tarve yritysten etsiessä liiketoiminnalle kasvua ja parempaa kannattavuutta. Tavoitteena on luoda huipputapahtuma, joka tarjoaa osallistujille innovatiivisia ja älykkäitä palveluja ja ratkaisuja kilpailuedun aikaansaamiseksi, kertoo Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n toimitusjohtaja Markku Henttinen.

– Uudenlaisessa kohtaamisfoorumissa valokeilaan pääsevät alan globaalit innovaatiot ja parhaat käytännöt liiketoiminnan ja kasvun mahdollistajina. Palveluratkaisujen ytimessä on lisäarvon, asiakastyytyväisyyden ja liikevaihdon kasvattaminen, jatkaa Henttinen.

LOGY iSCM -tapahtuman järjestäjät Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry ja Messukeskus rakentavat yhteistyössä tapahtumasta vuosittaista päätöksentekijöiden kohtaamispaikkaa.

Lisätietoja
Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry, toimitusjohtaja Markku Henttinen, 0400 730 073, markku.henttinen@logy.fi