LOGY palkitsi: Sisälogistiikkapalkinto Isku Interiorille, Sisälogistiikan Innovaatio -palkinto Maslogille

29.10.2020

Palkinnot myönnettiin 29.10.2020 LOGYn Sisälogistiikkapäivä-verkkoseminaarissa.

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n vuoden 2020 Sisälogistiikkapalkinnon saajaksi on valittu Isku Interior Oy ja Sisälogistiikan Innovaatio -palkinnon saajaksi Maslog Oy.

Kuvassa vasemmalta oikealle: Isku Interior Oy:n tuotantojohtaja Saku Antikainen ja laatu- ja logistiikkapäällikkö Mikko Heinilä,
Maslog Oy:n COB, Chairman of the Board Juha-Pekka Rintamäki ja Sales and Marketing Manager Elina Mähönen.


Vuoden 2020 Sisälogistiikkapalkinto annettiin Iskun mittavalle tehdashankkeelle, jossa suurimpia linjoja olivat siirtyminen varasto-ohjautuvuudesta tarveohjaukseen, materiaalinhallinta, digitalisaation mahdollisuuksien hyödyntäminen, moderni teknologia, työturvallisuus sekä vanhan kiinteistön entraus vastaamaan nykypäivän tarpeita ja vaatimuksia.

”Tuomaristo arvosti päätöksessään mittavan muutoksen määrätietoista läpivientiä, sekä oivallusta, että sisälogistiikka on koko tehtaan ja operaation sydän. Hankkeen johdosta tehtaan tuottavuus parani selkeästi, toimitusvarmuus nousi merkittävästi sekä trukkien määrä putosi radikaalisti”, kertoo LOGYn Sisälogistiikkafoorumin puheenjohtaja Janne Aikio.

Vuoden 2020 Sisälogistiikkapalkinnon vastaanotti Isku Interior Oy:n laatu- ja logistiikkapäällikkö Mikko Heinilä ja tuotantojohtaja Saku Antikainen.

Tilaisuudessa myönnettiin myös Vuoden 2020 Sisälogistiikan Innovaatiopalkinto Maslog Oy:lle. Yrityksen innovaatio on Power Pallet Jack sähköavusteinen pumppukärry, jossa äly korvaa voiman. Teknologia on ainutlaatuinen koon, kestävyyden ja energiatehokkuuden osalta. Sähköinen äly tunnistaa avustuksen tarpeen ja raskaiden kuormien siirto on helppoa ja vaivatonta. Tämä kotimainen innovaatio tuo merkittävää helpotusta työkuormaan ja työturvallisuuteen.

Vuoden 2020 Sisälogistiikan Innovaatio -palkinnon vastaanotti Maslog Oy:n COB, Chairman of the Board Juha-Pekka Rintamäki ja Sales and Marketing Manager Elina Mähönen.

Vuosittain jaettavien palkintojen tarkoituksena on edistää kotimaisen sisälogistiikan kehittymistä palkitsemalla alan osaajia.

Lisätiedot:
Markku Henttinen, toimitusjohtaja
p. 0400 730 073, markku.henttinen@logy.fi

LOGY ry on Suomen suurin logistiikan ja hankinnan asiantuntijoiden verkosto.
Jäsenilleen LOGY tarjoaa alan tuoreimman tiedon, hyödyllisimmät ideat ja arvokkaimmat kontaktit. LOGYllä on noin 4600 henkilöjäsentä ja 360 yritys- ja yhteisöjäsentä. www.logy.fi


Tulevat foorumitapahtumat yritysjäsenille >

Tulevat etäkoulutukset hankinnan ja logistiikan ammattilaisille >