LOGY palkitsi: Sisälogistiikkapalkinto Nordic Lights Oy:lle

28.10.2021

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n vuoden 2021 Sisälogistiikkapalkinnon saajaksi on valittu Nordic Lights Oy Pietarsaaresta. Tunnustus myönnettiin 28.10.2021 LOGYn Sisälogistiikkapäivä-seminaarissa Finlandia-talolla.


Kuvassa LOGYn palvelupäällikkö Mirka Airas (vasemmalla), Nordic Lights Oy:n Process Development Specialist Andreas Strömsnäs, Director, Supply Chain & Production Tomas Skott ja Sisälogistiikkapäivän juontaja Pasi Nieminen. Kuva: Ilmari Tuomivaara

Vuoden 2021 Sisälogistiikkapalkinto annettiin Nordic Lightsin rohkealle automaatioratkaisulle (AutoStore). Ratkaisun avulla on mm. tehostettu keräilyä, lisätty tuotantokapasiteettia, parannettu keräilyn laatua, komponenttien varastointia ja noutoa sekä tehostettu palveluastetta asiakkaiden näkökulmasta. Automaatioratkaisu paransi merkittävästi työergonomia sekä komponenttien jäljitettävyyttä.

”Tuomaristo arvosti päätöksessään sitä, että Nordic Lights lähti toteuttamaan AutoStore-automaatioratkaisua ajoissa, Suomen markkinoilla etulinjassa. Yrityksessä ymmärrettiin kokonaisvaltainen uudistustarve. Tavoitteena oli tuotannon kaksinkertaistaminen, ja sen pohjalta suunniteltiin automaatioratkaisut”, kertoo LOGYn Sisälogistiikkafoorumin puheenjohtaja Janne Aikio. ”Huomattavaa on myös se, että laitteisto on skaalautuva. Nordic Lightsilla on valmis malli, miten sisälogistiikkaa jatkokehitetään tuotantoympäristössä.”

Vuoden 2021 Sisälogistiikkapalkinnon vastaanotti Nordic Lights Oy:n Director, Supply Chain & Production Tomas Skott ja Process Development Specialist Andreas Strömsnäs.

Vuosittain jaettavien palkintojen tarkoituksena on edistää kotimaisen sisälogistiikan kehittymistä.

Lisätiedot:
Markku Henttinen, toimitusjohtaja p. 0400 730 073, markku.henttinen@logy.fi Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry

LOGY ry on Suomen suurin logistiikan ja hankinnan asiantuntijoiden verkosto. Jäsenilleen LOGY tarjoaa alan tuoreimman tiedon, hyödyllisimmät ideat ja arvokkaimmat kontaktit. LOGYllä on noin 4850 henkilöjäsentä ja 345 yritys- ja yhteisöjäsentä. www.logy.fi