LOGY ry palkitsi Finn-Power Oy:n ja Coreplast Laitila Oy:n

21.09.2021

Vuoden Päähankkija ja Alihankkija palkittiin Alihankintamessuilla Tampereella

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n Vuoden Päähankkija - ja Vuoden Alihankkija -palkinnot myönnettiin 21.9.2021 Alihankintamessuilla, jotka tänä vuonna järjestettiin Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Palkinnot luovuttivat LOGY ry:n Alihankinnan palkintovaliokunnan puheenjohtaja Tomi Parmasuo ja LOGY ry:n toimitusjohtaja Markku Henttinen.


Kuva: Jyri Kivimäki


Vuoden Päähankkija 2021: Finn-Power Oy

Vuoden Päähankkija -palkinto myönnettiin Finn-Power Oy:lle.

Levyntyöstökeskuksia, yhdistelmäkoneita ja järjestelmiä Seinäjoella valmistavan Finn-Power Oy:n tuotteet ja ratkaisut ovat olleet merkittävänä osana suomalaista teollisuutta jo yli viidenkymmenen vuoden ajan. Vuonna 1969 perustetun yrityksen uusi tehdas avattiin 2019 Seinäjoelle ja työllistää lähes 400 henkilöä.

”Finn-Power Oy on panostanut pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti toimittajayhteistyöhön ja luonut toimivan ja yhtiön kriteerit täyttävän verkoston, jota kehitetään määrätietoisesti. Yrityksen pitkäaikainen panostus innovaatioihin on luonut pohjan merkittävälle markkina-asemalle, josta melko harva suomalainen yritys voi nauttia”, perustelee voittajan valintaa LOGYn Alihankinnan palkintovaliokunnan puheenjohtaja Tomi Parmasuo.

Palkinnon vastaanotti Finn-Power Oy:n ostojohtaja Tero-Jussi Teppo.

Vuoden Alihankkija 2021: Coreplast Laitila Oy

Vuoden Alihankkija -palkinto myönnettiin Coreplast Laitila Oy:lle.
Coreplast Laitila Oy on muovituoteratkaisujen toimittaja ja sopimusvalmistaja. Yritys on perustettu vuonna 1968 ja monen vaiheen jälkeen on toiminut nykyisellä nimellään vuodesta 2004. Yritys toimii Laitilassa ja työllistää yli 100 ammattilaista.

”Coreplast Laitila Oy on kasvattanut merkittävästi liiketoimintaansa niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Yritys on panostanut kasvuhakuisissa investoinneissaan ympäristöystävällisyyteen ja energiatehokkuuteen ja tuloshakuista toimintaa ohjaavat laatujärjestelmät. Korkealaatuiset tuotteet ja palvelut sekä esimerkillinen asiakaslähtöisyys luovat pohjan tuloksenteolle”, perustelee Parmasuo.

Palkinnon vastaanottivat Coreplast Laitila Oy:n toimitusjohtaja Mikko Toivonen ja myyntijohtaja Kauko Kämäräinen.

LOGY onnittelee palkittuja!


Vuoden Päähankkija – ja Vuoden Alihankkija -palkintoja on myönnetty vuodesta 1987 lähtien. Valinnat tekee LOGYn Alihankinnan palkintovaliokunta. Tunnustuksen tarkoituksena on edistää suomalaisen tuotannon kilpailukykyä tukevaa verkostoitumista.


Lisätiedot:
Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry, toimitusjohtaja Markku Henttinen, markku.henttinen@logy.fi
Finn-Power Oy, COO, North EU Region Kalle Kujanpää, kalle.kujanpaa@primapower.com
Coreplast Laitila Oy, Sales Director Kauko Kämäräinen, kauko.kamarainen@coreplast.fi