LOGYn Black November -tarjoukset - huimia etuja koulutuksista ja LOGY Conferencesta

21.11.2023

LOGYn kevään koulutukset sekä helmikuun lippulaivatapahtuma LOGY Conference ovat varattavissa marraskuun ajan suorastaan pimeään hintaan!

Koulutuksista jopa 400 euron säästö!

Kun ilmoittaudut 30.11.2023 mennessä, saat osallistumisesi peräti 25 prosenttia edullisempaan hintaan* (etusi 178–400 €). Etu koskee myös jäsenhintaa!

LOGY järjestää kevään 2024 aikana peräti 18 koulutusta hankinnan, toimitusketjun hallinnan ja logistiikan ammattilaisille. LOGYn koulutukset on suunniteltu ammattilaiselta ammattilaiselle tukemaan tämän päivän ja huomisen työelämän tarpeita.

Vinkkaa edusta myös kollegoillesi! Ryhmäilmoittautumiset maarit.manttari@logy.fi.

* 25 % alennus koskee kaikkia kevään aikana järjestettäviä 1-3 päivän koulutuksia. Alennus Oston peruskurssista (yht. 6 koulutuspäivää) on 400 euroa.

Tutustu koulutustarjontaamme ja tartu tarjoukseen!

LOGY Conference nyt 200 euron alennuksella!

LOGYn lippulaivatapahtuma LOGY Conference järjestetään tuttuun tapaan helmikuun alussa Pikku-Finlandiassa ja verkostoitumistapahtuman muodossa Tallinnassa.

Marraskuun kunniaksi tarjoamme erikoistarjouksen kaikille LOGY Conferencen nykyisille ja tuleville ystäville. Kun lunastat paikkasi LOGY Conferencen Pikku-Finlandian ja Tallinnan osuuksissa marraskuun aikana, saat osallistumisesi super edulliseen hintaan:

→ Hinta LOGYn jäsenille 690 € + alv. (norm. 890 € + alv.)
→ Hinta muille kuin LOGYn jäsenille 790 € + alv. (norm. 990 € + alv.)

Huom. tarjous on voimassa vain marraskuun ajan, joten toimi pian!

Lunasta Black Friday -tarjous