Markkinointihankintaryhmä osaksi LOGYn toimintaa

03.09.2015

Vuodesta 2013 vapaaehtoisten markkinointihankinta-ammattilaisten voimin pyörinyt Markkinointihankintaryhmä siirtyi elokuun 2015 alusta osaksi Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n toimintaa. Markkinointihankintaryhmästä tuli yksi LOGYn Hankintafoorumin neljästä asiantuntijatiimistä.

LOGY ry tarjoaa yritys- ja yhteisöjäsentensä nimetyille henkilöille mahdollisuuden osallistua foorumien alla toimiviin tiimeihin, jotka ovat syntyneet foorumien ajankohtaisten teemojen ympärille. Tiimit ovat keskustelu- ja sparrauspaikkoja, joissa on mahdollista jakaa kokemuksia kollegojen kesken sekä päästä verkostoitumaan toisten ammattilaisten kanssa. Osa tiimeistä järjestää myös esimerkiksi roundtable -tilaisuuksia sekä kirjoittaa artikkeleita.

Markkinointihankintaryhmän lisäksi LOGYn Hankintafoorumissa ovat syksyllä 2015 käynnistymässä seuraavat tiimit:

  • Epäsuorat hankinnat
  • Hankinnan kompetenssit
  • Vastuullinen hankinta ja
  • SRM (Supplier Relationship Management).

Markkinointihankintaryhmän tavoitteena on edelleen tehdä markkinointihankintaa tunnetuksi ja nostaa alan profiilia Suomessa sekä markkinoinnin että hankinnan piirissä. Ryhmä kokoontuu säännöllisesti osallistujien edustamien organisaatioiden tiloissa keskustelemaan markkinointihankinnan kehityksestä ja saavutuksista sekä verkostoitumaan samankaltaisia haasteita kohtaavien ammattilaisten kanssa. Markkinointihankintaryhmä pyrkii myös säännöllisesti jakamaan uutisia ajankohtaisista asioista.

Ryhmän tapaamisissa voivat jatkossa käydä LOGYn yritys- ja yhteisöjäsenten nimetyt henkilöt alkaen 1.1.2016. Vuoden 2015 loppuun pääsy Markkinointihankintaryhmän tilaisuuksiin on kaikille ryhmän jäsenille vapaa. Markkinointipalvelujen tarjoajat voivat osallistua toimintaan ainoastaan LinkedInin ja ryhmän järjestämien yleisötilaisuuksien kautta, koska ryhmä halutaan säilyttää markkinointihankintoja tekevien tahojen kohtaamispaikkana.

Seuraava kokous on SOK:lla 7.10. klo14! Tervetuloa mukaan! Ilmoittautuminen täältä.

Lisätiedot:

Ismo Ojanen, Markkinointihankintaryhmän vetäjä
Toimitusjohtaja, Beaufort Marketing Procurement Oy
ismo.ojanen@marketingprocurement.fi tai puh. 045 890 4472

Johanna Toivanen, Foorumiasiamies, LOGY ry
johanna.toivanen@logy.fi tai puh. 043 8243 481