Oletko se sinä? Etsimme tiimimme vahvistukseksi Palvelupäällikköä / Foorumiasiamiestä!

15.04.2016

Etsimämme henkilö tulee vastaamaan yritys- ja yhteisöjäsenillemme suunnatuista jäsenpalveluista. Koordinoit ja kehität kahden tai useamman LOGYn ammatillisen foorumin toimintaa ja fasilitoit foorumeiden johtoryhmätyöskentelyä. Vastaat tapahtumien (mm. foorumi- ja seminaaritapahtumat) suunnittelusta ja järjestelyistä, uusien palvelu-/tapahtumakonseptien kehittämisestä sekä asiakaspalvelusta. Työtehtäviin kuuluu myös jäsenhankintaan ja palveluiden myyntiin liittyviä tehtäviä. Tehtävässä korostuu vaikuttaminen ja LOGYn toiminnan edistäminen yhteistyössä laajan sidosryhmäverkoston parissa.

Onko sinulla on vahva substanssiosaaminen ja näkemystä osto- ja hankintatoimesta, toimitusketjun hallinnasta tai logistiikasta? Omaatko korkeakoulututkinnon joltakin edellä mainituista aihealueista? Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen, aikaansaava, helposti kontakteja luova sekä vastuuntuntoinen. Tilannetajuisena ja kokonaisuuksien hahmottamiskykyisenä tyyppinä kommunikoit hyvin myös suomeksi ja englanniksi, niin suullisesti kuin kirjallisestikin – ruotsin kielen taito on eduksi.

Mikäli vastasit kyllä, tarjoamme paljon mielenkiintoista ja monipuolista työtä ammattitaitosten ihmisten kanssa, mahdollisuuden laajentaa kontaktiverkkoasi sekä kehittää ammattitaitoasi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Markku Henttinen puh. 0400 730 073 sekä Personnelin konsultti Timo Tuohimaa puh. 0400 40 30 32.

Hakemukset palkkatoivomuksin pyydämme lähettämään 25.4.2016 mennessä web-osoitteen www.personnel.fi kautta.