Senioritapahtuma Laukon Kartanossa 11.8.2021

25.08.2021

Paikalla jäseniä aveceineen 46 kpl.

Koronan vuoksi 1,5 vuotta siirretty senioritapahtuma päästiin viettämään Laukon Kartanossa kauniissa kesäilmassa ja historiallisessa maisemissa. Jäseniä osallistui Pirkanmaan lisäksi Turusta, Lahdesta, Hämeenlinnasta ja Helsingistä.

Tapahtuma aloitettiin Kartanon emäntä FT Liisa Lagerstamin johtamalla kartanokierroksella. Pirkanmaan kauneimmalla järviseudulla sijaitseva Laukko mainitaan historiallisissa asiakirjoissa ensimmäisen kerran vuonna 1416. Kuuden vuosisadan kuluessa Laukon kylästä on kasvanut tarujen ja kertomusten Laukon kartano.

Alueelle oli koottu kuuluisien suomalaisten taiteilijoiden töitä mm. Heikki Marilan,Tamara Piilolan, Eeva Peuran, Tapani Kokon, Tiina Torkkelin ja Ville Heimalan teoksia.

Ryhmäläiset pääsivät myös tekemään uniikkeja ostoksia kartanonrouvan puodissa. Kierroksen jälkeen siirryttiin nauttimaan herkullisia keittiömestarin kesäpöydän antimia.

Tj Markku Henttinen ja pj Orhan Nasib jakoivat yhdistyksen ansioituneille jäsenille arvomerkit. Paikalla olivat Jukka Vihonen (hop merkki) sekä Jari Marjamäki (hop merkki). Henttinen kiitteli järjestelytoimikuntaa onnistuneesta tapahtumasta ja ehdotti tapahtumaa vuotuisaksi.


Vasemmalta: Jukka Vihonen, Jari Marjamäki, Markku Henttinen ja Orhan Nasib


Ruokailun jälkeen siirryttin nauttimaan Johanna Förstin ”Kunpa sinut tuntisin paremmin” -konserttia. Kvintetteineen hän saattoi pop- ja iskelmämusiikista tutut suomalaiset sävelet ja sanat jazz-kansan lähestyttäväksi.

Kauniissa suven kesäillassa päätettiin kokoontuminen kotimatkaan.

Kiitos kaikille osallistuneille!


Lue senioritoiminnasta