Sisälogistiikan Innovaatiopalkinto

14.09.2022

LOGY ry:n vuoden 2022 Sisälogistiikan Innovaatio -palkinnon saaja on Broman Group Oy. Yhtiö on saavuttanut merkittävän kasvun sisälogistiikan kehittämisen avulla. Palkinto myönnettiin 14.9. Tampereen Logistiikka-messuilla.

Broman Groupissa on toteutettu mittava sisälogistiikan kehityshankekokonaisuus, joka on mahdollistanut koko yhtiön kasvun. Hankkeen suurimpia linjoja olivat uuden lisätilan tehokas hyödyntäminen, toisen logistiikkakeskuksen osittainen automatisointi ja modernisointi sekä mittava pientavara-automaatiojärjestelmä lava-automaation tueksi. Samalla tehostettiin manuaaliprosesseja ja automatisoitiin erilaisia varastoautomaation tukifunktioita.

”Tuomaristo arvosti päätöksessään sitä, kuinka merkittävästi Broman Group on konsernina panostanut juuri sisälogistiikan kehitykseen. Huomionarvoista on sisälogistiikan ja sen kehityksen suuri rooli koko konsernin laajenemisessa ja kehittymisessä. Tämä on vielä suhteellisen epätyypillistä suomalaisille yrityksille”, kertoo LOGYn Sisälogistiikkafoorumin puheenjohtaja Elina Häme. ”Lisäksi Broman Groupilla on selkeä suunnitelma jatkokehityksestä.”

Vuosittain jaettavien palkintojen tarkoituksena on edistää kotimaisen sisälogistiikan kehittymistä palkitsemalla alan osaajia.

Lisätiedot:
Markku Henttinen
toimitusjohtaja
0400 730 073
markku.henttinen@logy.fi