Susanna Gourine aloittanut LOGYn markkinointi- ja viestintäpäällikkönä

16.03.2023

Tammikuun lopulla saimme mahtavan uuden vahvistuksen tiimiimme, kun KTM Susanna Gourine aloitti LOGYn markkinointi- ja viestintäpäällikkönä.

Uusi markkinointi- ja viestintäpäällikkö esittäytyy

Olen Susanna Gourine, LOGY ry:n uusi markkinointi- ja viestintäpäällikkö, koulutustaustaltani kauppatieteiden maisteri.

Työhistoriassani olen muun muassa kehittänyt ja toteuttanut tuotelanseerauksia, markkinointiviestintää ja tuotehallintaa globaalissa teollisuuden pörssiyhtiössä, työskennellyt palveluiden ja markkinoinnin parissa kiinteistösijoitusyrityksessä sekä ollut mukana kuluttajapuolen verkkokaupan toiminnassa. Olen myös ehtinyt työskennellä valtiovarainministeriössä.

Tavoitteenani on yhdessä teidän alan ammattilaisten ja LOGYn kanssa nostaa suomalainen logistiikka- ja hankintaosaaminen maailman kartalle. Uskon, että laaja-alaisesta kokemuksestani on hyötyä LOGYn markkinoinnin toteuttamisessa sekä kehittämisessä.

Yliopiston lopputyöni on yksi esimerkki, miksi koen LOGYn mielenkiintoiseksi ja tärkeäksi yhdistykseksi. Lopputyöni aihe oli Siirtyminen kohti läpinäkyvyyttä brändäämisen avulla kilpailuedun saavuttamiseksi teollisuuden B2B-markkinoilla, arvoketjun näkökulmasta (A transition towards transparency through branding to achieve a competitive advantage in the industrial B2B market. Case: European nonwovens market).

Toimitusketjujen, verkostojen sekä muuttuvan maailman merkitystä ei voida sivuuttaa, ja odotan innolla LOGY ry:n tulevia tapahtumia ja koulutuksia, jotka nostavat esiin esimerkiksi näitä tärkeitä näkökulmia.

Mahtavaa päästä tähän iloiseen joukkoon, toivottavasti nähdään jossain tapahtumassa! Laita myös ihmeessä viestiä, mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat päästä toimintaan mukaan aktiivisemmin.

Ystävällisin terveisin

Susanna Gourine
LinkedIn-profiili