ValueSource Partners pokkasi Vuoden Hankintayrityksen palkinnon

08.02.2024

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry on myöntänyt palkinnot vuoden 2023 Hankintayritykselle ja Logistikolle. Tunnustukset julkistettiin 8.2.2024 vuotuisessa logistiikka- ja hankinta-alan tapahtumassa LOGY Conferencessa Helsingissä.

Vuoden Hankintayrityksen palkinto myönnettiin ValueSource Partners Oy:lle.

Yritys on vuodesta 2009 alkaen rakentanut toimitusjohtaja Juha-Matti Alveen johdolla määrätietoisesti uniikkia ja uraauurtavaa palvelukonseptia, joka tarjoaa hankintoja kokonaispalveluna (Procurement as a Service), kilpailutuksia, hankinnan resursointia, ulkoistuspalveluita ja hankinta-alan konsultointia. Asiantuntijapalvelut ulottuvat operatiivisesta ostamisesta aina hankintatoimen johtamiseen asti.

ValueSource Partnersin palveluita käyttävät muun muassa sellaiset merkittävät suomalaiset teollisuusyhtiöt kuin Metso, Valmet Automotive, Bronto Skylift ja Raute. Yritys hoitaa asiakkaidensa puolesta kaikkiaan lähes miljardin euron hankintavolyymiä ja tarjoaa palveluitaan yli 50 ammattilaisen voimin.

”ValueSource Partnersin asiakkaiden saamat hyödyt ovat selkeästi rahassa ja hankintatoimen tason kehityksessä mitattavia. Lisäksi yrityksen kasvu on ollut vakaata ja sen toiminta erittäin kannattavaa”, toteaa LOGYn palkintovaliokunnan puheenjohtaja Anna Aminoff.

Vuoden 2023 Logistikoksi valittiin kauppatieteiden tohtori Karen Spens, joka on edistänyt erityisesti humanitaarisen logistiikan tutkimusta ja koulutusta Suomessa.

Vuosittain jaettavien palkintojen tarkoituksena on huomioida ansioituneita osaajia ja siten edistää kotimaisen hankinnan ja logistiikan kehittymistä.

Lisätiedot:


Maarit Mänttäri
Liiketoiminta- ja kehityspäällikkö, Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry
p. +358 40 097 5480, maarit.manttari@logy.fi

Juha-Matti Alve
Toimitusjohtaja, ValueSource Partners Oy
p. +358 50 431 9111, juha-matti.alve@values.fi

LOGY ry on Suomen suurin logistiikan ja hankinnan asiantuntijoiden verkosto, jonka missio on nostaa suomalaisen hankinnan ja logistiikan osaamista maailman huipputasolle. LOGYllä on yli
5 000 henkilöjäsentä ja noin 350 yritys- ja yhteisöjäsentä.