Mainosta ja markkinoi LOGYn verkostossa

LOGYllä on yli 5 000 jäsentä – suurin osa logistiikka- ja hankinta-alan ammattilaisia. Mukaan mahtuu myös suuri määrä yritysjohtoa. LOGYn kaikille avointa Osto&Logistiikka-sivustoa seuraavat viikoittain tuhannet aihepiireistä kiinnostuneet.

Haluatko tavoittaa hankinta- ja logistiikka-alan ammattilaiset ja päättäjät helposti kiinnostavissa yhteyksissä? Tutustu LOGYn tarjoamiin monipuolisiin vaihtoehtoihin:


1. Tapahtumakumppanuudet

Tapahtuman kumppanina pääset mukaan mm. markkinointiviesteihin, tapahtuman verkkosivulle, tapahtuma-alustoille ja itse tapahtumaan. Saat käyttöösi puheenvuoroja, ilmaista mediatilaa ja vapaalippuja. Tarjoamme eri laajuisia näkyvyyspaketteja ja kuuntelemme mielellämme myös sinun ehdotuksiasi. Miten sinun yrityksesi haluaisi näkyä tapahtumassa?

Tällä hetkellä myynnissä seuraavat kumppanuudet:

Kuljetuspäivä ja SCM-päivä 2024 | Järvenpää 26.9.2024
Sisälogistiikkapäivä 2024 | Vantaa 31.10.2024

Kysy lisää ja pyydä tarjous!


yhdistys@logy.fi


2. Osto&Logistiikka-media

Osto&Logistiikka-ammattimedia päivittyy joka arkipäivä verkossa ja ilmestyy kuusi kertaa vuodessa laadukkaana aikakauslehtenä.

Voit hyödyntää painetun lehden mainostilaa, uutissivuston sähköisiä bannereita tai sponsoroituja artikkeleita tai uutissivuston viikkokirjeen banneripaikkoja. Tai vaikkapa kaikkia niitä, teemme mielellämme tarjouksen!

Lue lisää mediasta täältä.

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

 

  Mika Säilä
  myyntipäällikkö
  ilmoitukset@logy.fi
  p. 050 352 3277


3. Koulutukset

LOGY kouluttaa vuosittain noin 350 hankinnan ja logistiikan ammattilaista. Koulutuksen kumppanina saat näkyvyyttä koulutuksissamme ja tietoiskuissamme mm. markkinointiviesteissä, koulutuksen verkkosivulla ja oppimisalustalla. Yritystänne ja yhteistyötämme esitellään koulutuksen tai tietoiskun aikana ja saat käyttöösi vapaalippuja koulutukseen tai tietoiskuun.

Tarjoamme eri laajuisia näkyvyyspaketteja ja kuuntelemme mielellämme myös sinun ehdotuksiasi. Miten sinun yrityksesi haluaisi näkyä koulutuksissamme?

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

  Maarit Mänttäri
  liiketoiminta- ja kehityspäällikkö
  maarit.manttari@logy.fi
  p. 040 097 5480


Kumppaneitamme:

Hintaetua LOGYn jäsenille

Tarjoamme jäsenillemme markkinointivälineitämme normaalihintaa edullisemmin.

Jos et vielä ole jäsen, ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää jäsenyydestä!

  Mirka Airas
  palvelupäällikkö (Senior)
  mirka.airas@logy.fi
  p. 050 544 3261