LOGY Minimentorointi

LOGYn mentoroinnissa saat uusia ideoita, kontakteja ja näkemystä niin työelämään kuin opintoihinkin.

Mentoroinnin tarkoituksena on auttaa siirtämään kokeneen ammattilaisen tietotaitoa logistiikka- tai hankinta-alan nuoremmalle toimijalle. Mentoroinnissa pyritään mentoroitavan eli aktorin ammatilliseen kehittymiseen ja työuran selkeyttämiseen. Mentorille mentorointi tarjoaa keinon tarkastella omaa työtä ja työskentelytapoja ajan kanssa.

LOGYn mentorointi toteutetaan minimentorointina, mikä tarjoaa matalan kynnyksen mahdollisuuden osallistua mukaan. Mentorointiparit sovitaan LinkedIn-ryhmässä, jossa jäsenet voivat ilmoittaa mentorointitarpeistaan yhteisten pelisääntöjen mukaisesti.

Mentori

Oman aihealueensa asiantuntija, jolla on halu jakaa asiantuntemustaan, näkemystään ja osaamistaan sekä sparrata aktoria mahdollistaen tämän kehittymisen entistä vahvemmaksi ammattilaiseksi.

Aktori

Kehityshaluinen logistiikan/hankinnan alan opiskelija tai uransa alkuvaiheessa oleva, joka kaipaa tukea ja opastusta kokeneemmalta asiantuntijalta

Voisitko sinä olla mentori?

Lähde mukaan mentoriksi, jos olet hankinnan tai logistiikan alan kokenut ammattilainen, ja haluat auttaa alan uusia tulokkaita eli LOGYn opiskelija- ja Young Professionals -jäseniä jakamalla kokemustasi ja vinkkejä.

Osaamisen jakaminen on antoisa kokemus myös mentorille, sillä se on mahdollisuus reflektoida omaa uraa, pohtia työelämän kysymyksiä yhdessä ja parhaassa tapauksessa oppia uutta mitä voi hyödyntää omassa työssään.

Voit lähteä mukaan mentorointiin liittymällä LinkedInissä LOGY Minimentorointi 2020 -ryhmään, missä jäsenet voivat ilmoittaa mentorointitarpeistaan ja sopia mentoroinnin järjestämisestä.

Mentorina sitoudut ainoastaan kertatapaamiseen tai puhelin/Skype-puheluun sovitun teeman mukaisesti. Tapaamisen voit sopia omien aikataulujesi mukaisesti ja voit aina kieltäytyä tapaamisesta.

Tarvitsetko sinä mentoria?

Kun mietit seuraavaa askelta urallasi, oman osaamisesi kehittämistä tai työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamista, ovat kokeneemman henkilön kokemuksista ja asiantuntemuksesta usein paljon hyötyä. LOGYn jäsenenä sinulla on mahdollisuus saada itsellesi mentori lyhyellä aikataululla, joka on valmis sparrailemaan juuri sinua mietityttävistä aiheista, joita voivat olla:

  • pohdit urasi seuraavia askelmerkkejä
  • haluat lisätietoa tietyn tehtävän tai alan erityispiirteistä
  • toivot sparrausta työnhakuun ja -haastatteluihin
  • haluat laajentaa verkostojasi

Liity mukaan mentorointiin liittymällä LinkedInissä LOGY Minimentorointi 2020 -ryhmään, missä voit ilmoittaa mentorointitarpeistaan yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Odota yhteydenottoja ja sovi mentorointitapaamisen järjestämisestä.

Mentoroinnista saa loistavaa apua ja neuvoja ammatilliseen kehittymiseen työuralla, haastaa myös tunnistamaan vahvuudet ja kehityskohteet. Lisäksi mentori saa aktorilta uusia tuoreita näkökulmia ja ajatuksia jatkuvasti muuttuvaan työelämään.

- Jari Kauppi, mentori, IT Sourcing Manager, SOK & Jyri Riuttala, aktori, logistiikkaesimies, Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä


Kysy lisää

Ojakoski Marjo
Marjo Ojakoski
Palvelupäällikkö

Henkilöjäsenten palveluiden kehittäminen, Young Professionals-toiminta sekä alueorganisaatioiden tuki.

Sähköposti: znewb.bwnxbfxv@ybtl.sv
Puhelin: 040 419 1802