LOGY Minimentorointi

Mentoroinnissa saat ideoita, kontakteja ja näkemystä niin työelämään kuin opintoihinkin.

Mentoroinnin tarkoituksena on auttaa siirtämään kokeneen ammattilaisen tietotaitoa logistiikka- tai hankinta-alan nuoremmalle toimijalle. Mentoroinnissa pyritään mentoroitavan eli aktorin ammatilliseen kehittymiseen ja työuran selkeyttämiseen. Mentorille mentorointi on hyvä keino tarkastella omaa työtä ja työskentelytapoja. Mentorointimme toteutetaan minimentorointina, mikä tarjoaa matalan kynnyksen mahdollisuuden osallistua mukaan.

Mentori

Olet oman aihealueesi asiantuntija ja haluat jakaa asiantuntemustasi, näkemystäsi ja osaamistasi. Haluat sparrata aktoria, mahdollistaen tämän kehittymisen vahvaksi ammattilaiseksi.

Aktori

Olet kehityshaluinen logistiikan/hankinnan alan opiskelija tai urasi alkuvaiheessa oleva. Kaipaat tukea ja opastusta kokeneemmalta asiantuntijalta.

Voisitko sinä olla mentori?

Lähde mukaan mentoriksi, jos olet hankinnan tai logistiikan alan kokenut ammattilainen, ja haluat auttaa alan uusia tulokkaita eli LOGYn opiskelija- ja Young Professionals -jäseniä jakamalla kokemustasi ja vinkkejä.

Osaamisen jakaminen on antoisa kokemus myös mentorille, sillä se on mahdollisuus reflektoida omaa uraa, pohtia työelämän kysymyksiä yhdessä ja parhaassa tapauksessa oppia uutta mitä voi hyödyntää omassa työssään.

Mentorina sitoudut kertatapaamiseen tai etätapaamiseen sovitun teeman mukaisesti. Tapaamisen voit sopia omien aikataulujesi mukaisesti ja voit aina kieltäytyä tapaamisesta.

Tarvitsetko sinä mentoria?

Kun mietit seuraavaa askelta urallasi, oman osaamisesi kehittämistä tai työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamista, ovat kokeneemman henkilön kokemuksista ja asiantuntemuksesta usein paljon hyötyä. Jäsenenämme sinulla on mahdollisuus saada itsellesi mentori lyhyellä aikataululla, joka on valmis sparrailemaan juuri sinua mietityttävistä aiheista, joita voivat olla:

  • pohdit urasi seuraavia askelmerkkejä
  • haluat lisätietoa tietyn tehtävän tai alan erityispiirteistä
  • toivot sparrausta työnhakuun ja -haastatteluihin
  • haluat laajentaa verkostojasi

Mentoroinnista saa loistavaa apua ja neuvoja ammatilliseen kehittymiseen työuralla, haastaa myös tunnistamaan vahvuudet ja kehityskohteet. Lisäksi mentori saa aktorilta uusia tuoreita näkökulmia ja ajatuksia jatkuvasti muuttuvaan työelämään.

- Jari Kauppi, mentori, IT Sourcing Manager, SOK & Jyri Riuttala, aktori, logistiikkaesimies, Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä


Kysy lisää