TUULIA KUUSINEN

Kehityspäällikkö (verkostosuunnittelu), SOK

Koulutus: Kauppatieteiden maisteri
Kotipaikka: Espoo
Harrastukset: Väitöskirjaopinnot, digijohtamisen opinnot, LOGY ja nuorkauppakamaritoiminta, lukeminen, veneily ja kalastus sekä on-off pianon soittaminen
Motto: One person can make a difference
Mukana LOGYssä: LOGYn hallituksen jäsen, Etelän alueen puheenjohtaja, Hankintafoorumin johtoryhmän jäsen ja Young Professionals -johtoryhmän jäsen


Miten päädyit alalle?
Päädyin alalle osittain kiinnostuksesta ja osittain myös jopa sattumalta. Ystäväni suositteli valmistumiseni kynnyksellä S-trainee -ohjelmaa ja päädyin hänen rohkaisustaan hakemaan. Vähittäiskauppa on ala, minne en opintojen aikana ajatellut päätyväni, mutta joka päivä toisensa jälkeen yllättää monipuolisuudellaan ja mielenkiintoisuudellaan.

Mikä tekee työstäsi kiinnostavan ja mikä sinua innostaa?
Yksinään jo pelkästään kuluttajat tekevät joka päivästä mielenkiintoisen, mutta sen lisäksi minulla on erittäin monipuolinen ja sopivan haastava työtehtävä, jossa pääsen joka päivä oppimaan uutta. Työpäivät koostuvat datan analysoinnista, liiketoiminnan monipuolisesta kehittämisestä ja useiden ihmisten kanssa yhdessä toimimisesta. Innostunkin siis ihmisistä, monipuolisista haasteista ja siitä että pääsen jatkuvasti oppimaan uutta.

Mikä tänä päivänä on työssäsi haasteellisinta?
Haastavinta ainakin henkisesti on ehkä tämä koronan tuoma pitkään jatkunut etätyöaika. Pidän siitä, että pääsen ideoimaan ja kehittämään liiketoimintaa kollegoiden kanssa kasvotusten Ässäkeskuksessa. Ideointi ja yhdessä tekeminen onnistuu toki myös Teamsissa jossain määrin, mutta se ei ole minulle sama asia kuin kasvotusten näkeminen. Odotan myös sitä, kun pääsee vaihtamaan kuulumisia kahvikoneen ääressä ja käymään yhdessä lounailla työpaikalla.

Mikä onnistuminen on ilahduttanut sinua työssäsi viime aikoina?
Olen saanut otettua aika hyvin haltuun uuden ohjelmiston, joka mahdollistaa entistä monipuolisemmat analyysit jatkossa.

Missä näet itsesi kymmenen vuoden päästä?
Toivottavasti vähittäiskaupassa jossain johtajatason tehtävässä.

Seuraava >
< Edellinen
Uratarinoita-etusivu