VILLE TIAINEN

Material and Inventory Planner, Valmet Automotive EV Power

Koulutus: Logistiikkainsinööri
Kotipaikka: Salo
Harrastukset: Jääkiekko, moottoriurheilu, pelaaminen sekä nyrkkeily ja maastopyöräily
Motto: Learn something new everyday
Mukana LOGYssä: Young Professionals -johtoryhmän puheenjohtaja, Sisälogistiikkafoorumin johtoryhmän jäsen


Miten päädyit alalle?
Logistiikka on ollut osa elämääni pienestä pitäen, isoisäni perustamalla kuljetusyhtiöllä on jo lähes 70-vuotias historia, joten olen siis alalla kolmannessa polvessa. Itse aloitin työt logistiikka-alalla 14-vuotiaana varastoduuneilla ja siitä erinäisten vaiheiden kautta nykyiseen työhöni.

Mikä tekee työstäsi kiinnostavan ja mikä sinua innostaa?
Logistiikan kenttä on niin laaja-alainen, ja tässä pääsee painimaan uusien haastavien asioiden kanssa jatkuvasti. Tämä on samalla innostavin ja samalla haastavinkin asia. Uudet haasteet voivat olla pieniä tai suuria ja näiden taklaaminen yhtä lailla helppoa tai haastavaa.

Mikä tänä päivänä on työssäsi haasteellisinta?
Olen aloittanut nykyisessä työssäni vasta hiljattain. Ja vaikka periaatteet ovat tuttuja, on tekeminen aivan uutta. Tästä syystä ensimmäiset kuukaudet ovat kuluneet aika tiukasti opetellessa ja omaksuessa uusia toimintatapoja. Päivät täyttyvät toimittajakontaktoinnista, palavereista ja eri työkalujen käytöstä.

Missä näet itsesi kymmenen vuoden päästä?
Toivon että kymmenen vuoden päästä olen edennyt urallani huomattavasti, esimerkiksi jonkun yrityksen logistiikkapäälliköksi. Kehittäminen ja uudistaminen ovat intohimojani, joten toivoisin mahdollisen tehtävän olevan vahvasti niihin sidottuja.

Seuraava >
< Edellinen
Uratarinoita-etusivu