Osto&Logistiikka - toimitusverkostojen ammattilaisten tärkein media

Osto&Logistiikka on Suomen tehokkain media, kun haluat tavoittaa logistiikan ja hankinnan ammattilaiset.


Medialla on kolme kanavaa:

Osto&Logistiikan tehtävänä on logistiikan ja ostotoiminnan tietotaidon edistäminen Suomessa. Joka arkipäivä päivittyvä uutissivusto ja kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä aikakauslehti välittävät tietoa, jakavat ideoita ja kokemuksia sekä innostavat kehittämään ja kehittymään.


Ostologistiikka.fi-uutissivuston sisällöt kattavat alan laidasta laitaan: napakoissa uutisissa, yritysesittelyissä ja verkkoreportaaseissa pureudutaan oston ja logistiikan koko kirjoon: toimitusketjun hallintaan, logistiikkaan, hankintaan, sisälogistiikkaan, kuljetukseen, talouteen sekä tietojärjestelmien trendeihin.
Seuraa meitä Twitterissä! | Seuraa meitä LinkedInissä!


Osto&Logistiikka-lehden painos on 5–6 000 kappaletta, ja sillä on noin 22 000 lukijaa. Arvostetusta aikakauslehdestä löydät alan syvällisimmät reportaasit, ilmiöt ja analyysit. Lukijakyselymme mukaan 83 prosenttia lehden tilaajista on päättävässä asemassa. Lehden avulla tavoitat helposti alan eri alueiden päätöksentekijät, jotka edustavat logistiikan b-to-b -ostovoimaa. Tilaa lehti >
Uusimman lehden ja aikaisemmat numerot voit lukea täältä.


Osto&Logistiikan viikkokirje tarjoilee joka perjantai kattauksen viikon kiinnostavimpia hankinnan ja logistiikan uutisia suoraan sähköpostiisi.

Tilaa viikkokirje >

Jätä juttuvinkki: toimitus@ostologistiikka.fi

Päätoimittaja:

Ilmari Tuomivaara
p. 044 746 1454
ilmari.tuomivaara(at)logy.fi

Ilmoitusmyynti:

Mika Säilä
p. 050 352 3277
ilmoitukset(at)logy.fi

Tilaukset ja osoitteenmuutokset:

Marja Vuori
p. 044 336 7083
yhdistys(at)logy.fi

Julkaisija:

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry

ISSN 2341-7374

"Osto&Logistiikka-lehti on paras väline markkinointiin, kun haluat tavoittaa Suomen oston ja logistiikan ammattilaiset. Voit hyödyntää lehteä myös esitteiden tai kutsujen alueellisessa jakelussa."