Tapahtuman kuvaus Kouluttajat

Chat GPT:n hyödyntäminen kilpailutusprosessissa

Paikka: Etäkoulutus,
Aika: 30.05.2024 12:30 - 31.05.2024 12:30

Fiksumpaa hankintaa: Chat GPT:n hyödyntäminen kilpailutusprosessissa

Tervetuloa koulutukseen, joka keskittyy Chat GPT:n käyttöön hankintatoimessa, erityisesti kilpailutusprosesseissa. Tämä koulutus on tarkoitettu niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin Chat GPT:n käyttäjille hankinnan alalla, tarjoten syvällistä ymmärrystä siitä, miten generatiivinen tekoäly voi tehostaa ja uudistaa hankintaprosesseja.

Koulutuksen tavoitteet ja sisältö:

  1. Chat GPT yleisesti: Generatiivinen AI, Chat GPT:n eri versiot, turvallinen käyttö ja promptien kirjoittaminen
  2. Chat GPT:n käyttötapaukset hankinnassa: Tutustumme käytännön esimerkkien ja tehtävien kautta, miten Chat GPT voidaan ottaa tehokkaaseen käyttöön kilpailutusprosessin eri vaiheissa.
  3. Kilpailutusdokumentaation parantaminen: Chat GPT voi auttaa selkeyttämään tarjouspyyntöjä ja parantamaan niiden ymmärrettävyyttä, tunnistamaan epätarkkuuksia ja ehdottamaan parannuksia.
  4. Tietoanalytiikka ja päätöksentuki: Opit hyödyntämään Chat GPT:tä tarjousanalyysissa, päätöksenteon tukena, ja kilpailutusten hallinnassa, hyödyntäen tekoälyn kykyä käsitellä ja analysoida suuria tietomääriä.
  5. Verkostoituminen ja kokemusten jakaminen: Koulutus tarjoaa mahdollisuuden verkostoitua alan asiantuntijoiden kanssa ja vaihtaa kokemuksia muiden osallistujien kanssa.

Koulutuksen käytyäsi

Koulutuksen suorittamisen jälkeen olet varustettu tarvittavilla taidoilla ja tiedoilla Chat GPT:n tehokkaaseen ja turvalliseen hyödyntämiseen kilpailutusprosesseissa. Olet oppinut, miten generatiivinen tekoäly voi tehostaa kilpailutusprosesseja, parantaa päätöksentekoa, minimoida riskejä ja lisätä kilpailukykyä hankintatoimessa.


Koulutuksen sisältö

Käsittelemme tekoälyn perusteita ja sen soveltamista kilpailutuksessa, keskittyen erityisesti käytännön sovelluksiin ja kokeiluihin.

Koulutuksessa osallistujat tekevät käytännön harjoituksia ja voivat soveltaa oppimia taitojaan aidoissa kilpailutilanteissa. Harjoitukset ja keskustelut auttavat osallistujia pohtimaan, mitä tekoälyn tuomia mahdollisuuksia ja haasteita voidaan käsitellä omassa organisaatiossa.


Vastuukouluttajina toimivat Zeal Sourcing Oy:n Oliver Kaivola ja Satu Koivisto. Molemmat Satu ja Oliver ovat hyödyntäneet tekoälyä Chat GPT:n julkistamisesta lähtien ja jakavat omia kokemuksiaan, mihin tekoäly soveltuu ja missä ehkä pitää vielä odotella teknologian kehittymistä.


Kenelle

Koulutus soveltuu kaikille, jotka haluavat ymmärtää generatiivisen tekoälyn tuomia liiketoimintamahdollisuuksia ja on suunnattu erityisesti hankinta-alan ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita hyödyntämään generatiivista tekoälyä hankintaprosesseissaan. Se sopii niin Chat GPT:n perusteiden opetteluun kuin sen syvällisempään soveltamiseen kilpailutuksessa.

Ilmoittaudu tapahtumaan


 Oppimista tukee oppimisympäristö.

Tapahtuman kouluttajat

Satu Koivisto
Senior Consultant

Sadulla on kahdenkymmenen vuoden kokemus hankinnoista ja hankintojen kehittämisestä. Viimeiset kuusi vuotta Satu on toiminut hankinnan konsulttina.

Satu on hyödyntänyt tekoälyä chatGPT:n julkistamisesta lähtien ja jakaa omia kokemuksiaan, mihin tekoäly soveltuu ja missä pitää vielä odotella teknologian kehittymistä.

Oliver Kaivola
Senior Consultant

Oliver on hankinnan ammattilanen, ja on tehnyt IT hankintoja mm Terveystalolla ja OP:lla. Oliverin intohimo on hankintojen kehittäminen ja teknologian hyödyntäminen hankinnoissa.

Oliver on hyödyntänyt tekoälyä chatGPT:n julkistamisesta lähtien ja jakaa omia kokemuksiaan, mihin tekoäly soveltuu ja missä pitää vielä odotella teknologian kehittymistä.

Ilmoittaudu tästä

AIKATAULU

Ilmoittautuminen
29.5. mennessä

Koulutuspäivät
30.5. (to) klo 12.30-16 ja 31.5. (pe) klo 9-12.30

Koulutuksen kesto
2 * 0,5 päivää


HINNAT

Jäsenhinta 755 € +alv
Hinta muille kuin jäsenille 895 € +alv

Hinnat sisältävät koulutuspäivän tarjoilun, sähköisen koulutusaineiston ja oikeuden oppimisympäristöön noin kaksi viikkoa ennen koulutuspäiviä ja kuukauden päivien jälkeen.

Katso peruutusehdot.

Koulutus toteutetaan myös lähikoulutuksena 21.3.2024 klo 9-16

Liity samalla jäseneksi!
Koulutus ja jäsenyys yhdessä on edullisempi kuin koulutuksen normaalihinta. Tutustu jäsenetuihin.


Oppimisympäristössä:

  • ennakkokysely
  • sähköinen koulutusmateriaali
  • osallistavat työkalut
  • verkostoitumiskeskustelut.

LISÄTIETOJA

Maija Syvänen
Palvelupäällikkö
maija.syvanen@logy.fi
050 313 7259