Tapahtuman kuvaus

Info: eServices ja LOGYn koulutuspalvelut

Paikka: Teams,
Aika: 01.02.2023 15:30 - 16:00

Tervetuloa maksuttomaan infoon!

Miten sinä haluaisit kehittää itseäsi vuonna 2023? Tule kuulemaan infoomme, mitä uutta LOGYn koulutuspalvelut tarjoavat!

IFPSM (International Federation of Purchasing and Supply Management) on logistiikka- ja hankintayhdistysten kansainvälinen kattojärjestö, jossa on yli 40 jäsenyhdistystä ympäri maailman. IFPSM eServices on uusi hankinnan ja logistiikan osaamisen kehittämistä tukeva digipalvelumme, joka on avoinna kaikille asiantuntijoille. IFPSM eServices sisältää kansainvälisiä hankinnan ja logistiikan digitaalisia palveluita. LOGYn jäsenille on saatavilla lisäksi kirjautumisen jälkeen mm. LOGYn tallennekirjasto ja Osto&Logistiikan näköislehdet.

LOGYn hankinnan ja logistiikan avoimet ja yrityskohtaiset koulutukset toteutetaan monimuotoisesti. Uutena koulutuspalveluna on Hankintapäällikön koulutusohjelma.

Toimimme ketterästi! Jos sinulla on koulutusideoita ja -toiveita, kuuntelemme herkällä korvalla. Tule keskustelemaan infoon ja kerro meille, mistä koulutusteemoista haluaisit järjestettävän koulutuksia ja tietoiskuja.

Info toteutetaan etänä Teamsilla.

Lisätietoja:

Maarit Mänttäri, liiketoiminta- ja kehityspäällikkö, 040 0975 480
Saana Rantanen, palvelupäällikkö, 050 4311 610

Ilmoittaudu tästä