Tapahtuman kuvaus Kouluttajat

Info: Hankintapäällikön koulutusohjelma

Paikka: Etäosallistuminen, Teams
Aika: 07.10.2024 15:30 - 16:00

Tervetuloa maksuttomaan infoon: Hankintapäällikön koulutusohjelma!

Hankinnan ammattilaisilta odotetaan laaja-alaista osaamista ja kokonaisvaltaista ymmärrystä hankinnan yhteydestä yrityksen toimintoihin ja strategiaan. Hankintapäällikön koulutusohjelma antaa hyvät valmiudet toimia vastuullisissa ja vaativissa hankinnan tehtävissä yrityksissä tai julkisella sektorilla.

Seuraava Hankintapäällikön koulutusohjelma käynnistyy 26.11.2024. Koulutusohjelma sopii kaikille vaativissa hankintatehtävissä toimiville tai sellaisiin pyrkiville, jotka haluavat kehittyä monipuolisiksi hankintojen ammattilaisiksi.

Tule maksuttomaan infotilaisuuteen kuulemaan, minkälainen sisältö Hankintapäällikön koulutusohjelmassa on ja miten LOGY toteuttaa koulutuksen. Saat varmuutta siihen, soveltuuko koulutusohjelma sinun tarpeisiisi.

Info järjestetään etänä Teamsilla, ja sen vetää koulutusohjelman asiantuntija Hanna Pajunen-Muhonen.

Lisätietoja:

Maarit Mänttäri, liiketoiminta- ja kehityspäällikkö, 040 0975 480
Maija Syvänen, palvelupäällikkö, 050 3137 259 

Ilmoittaudu tästä

Tapahtuman kouluttajat

Hanna Pajunen-Muhonen
Toimitusjohtaja

Hanna Pajunen-Muhonen toimii Innodea Oy:n toimitusjohtajana ja johtavana asiantuntijana. Hänellä on monipuolinen kokemus hankinnan ja toimitusketjujen kehittämisestä teollisuudessa, kaupassa sekä palvelu- ja julkisella sektorilla. Hän on työskennellyt mm. VTT:llä ja asiantuntijapalveluyrityksissä vastuullisissa johtotehtävissä ja vetänyt laajoja tutkimus- ja kehittämishankkeita. Hän on kirjoittanut yhdessä Kari Ilorannan kanssa vuonna 2008 ilmestyneen, vuosina 2012 ja 2015 täysin uudistetun kirjan ”Hankintojen johtaminen – ostamisesta toimittajamarkkinoiden hallintaan”. Hän opettaa hankintojen johtamista myös yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa.

Hanna Pajunen-Muhonen on kysytty ja pidetty luennoitsija ja valmentaja, joka yhdistää käytännön kokemuksen ja akateemisen otteen. Hän on toiminut lukuisten yritysten ja organisaatioiden kanssa ja hänen vahvuuksiaan ovat erityisesti laaja-alainen kokemus ja osaaminen hankintojen johtamisesta ja organisoimisesta, hankintastrategioiden laatimisesta sekä hankintatoimen ja hankintakyvykkyyksien kehittämisestä. Hän toimii myös LOGYn hankinnan koulutusohjelman tuotepäällikkönä.

Ilmoittaudu tästä

AIKATAULU

Ilmoittautuminen infoon
6.10. mennessä

Koulutusinfo
7.10. klo 15.30–16.00

Tutustu ohjelmaan:

Hankintapäällikön koulutusohjelma 2024–2025