Tapahtuman kuvaus

Kuljetusfoorumi | Vastuulliset maa-, meri- ja rautatiekuljetukset

Paikka: VR Iso Paja, Radiokatu 3, HELSINKI,
Aika: 03.05.2023 14:00 - 16:00

Kuljetusfoorumi järjestää "Vastuulliset maa-, meri- ja rautatiekuljetukset" foorumitapahtuman VR:n Isolla Pajalla keskiviikkona 3.5.2023 kello 14.00 alkaen.

OHJELMA

14:00 Tapahtuman avaus

14:10 - 14:40 Vastuullisempaa logistiikkaa – yhteisellä matkalla maailman parhaaksi
Kirsi Klemola, Päällikkö, Tender Management, uudet asiakkuudet ja konseptit, VR Transpoint

 

Kirsi Klemola toimii VR Transpointin myynnissä, missä hänen vastuualueelleen kuuluu kasvuhankkeiden johtaminen ja uusien logistiikkaratkaisujen kehittäminen.
Klemolalla on pitkä ja laaja kokemus liiketoiminnan kehittämisestä niin logistiikan toimialalta kuin konsulttina muiltakin aloilta.
Hänen vastuualueelleen on kuulunut myös avainasiakkuuksien johtamista, logistiikan vastuullisuuden konseptoimista sekä useiden eri projektien johtamista.

14:40 - 15:10 Postin vastuullisuustyö ja tiekuljetusten päästöraportointi
Anna Heino, Ilmasto- ja luontojohtaja, Posti Group Oyj


Anna Heino koordinoi Postin ilmasto- ja luontotyötä ja tukee liiketoimintoja päästöjen vähentämisessä ja puhtaampien palveluiden kehittämisessä. Päästölaskentaosaaminen on Annan syväosaamista. Anna edustaa Postia kuljetusten lähetyskohtaisten päästölaskentastandardoinnin kehittämisessä, ja hänellä on lisäksi pitkä kokemus päästölaskennan kehittämisestä myös konsulttiyhtiö Gaian asiantuntijana.

15:10 - 15:40 Ajankohtaiskatsaus meriliikenteen päästövähennystoimenpiteistä
Mats Björkendahl, Erityisasiantuntija, Merenkulun ympäristöasiat ja alustekniikka, Suomen Varustamot Ry 

Mats työskentelee erityisasiantuntijana Suomen Varustamot ry:ssa. Vastuualueelle kuuluu ympäristöasiat ja alustekniikka. Mats on työskennellyt merenkulkusektorilla erilaisissa tehtävissä yli 30 vuoden ajan, hän on koulutukseltaan kone – ja laivanrakennusinsinööri.

15:40 - 16:00 Keskustelua ja verkostoitumista 

16:00 Tapahtuman päätös 


Tervetuloa mukaan tapahtumaan! Paikalle mahtuu vain rajoitettu määrä osallistujia (50 henkilöä). Ilmoittaudu nopeasti ja tule kuulemaan VR:n ja muiden toimijoiden ajankohtaiset kuulumiset vastuullisista kuljetuksista. 

Ilmoittaudu tästä


Lisätiedot:

Saana Rantanen
palvelupäällikkö
saana.rantanen@logy.fi