Tapahtuman kuvaus Puhujat

Kuljetuspäivä 2020 – Kestävä kehitys ja kuljetusmarkkinoiden jännitteet | Verkkoseminaari

Paikka: Verkkoseminaari,
Aika: 29.10.2020 09:00 - 14:00

Tapahtuma alkaa klo 9.00.
Osallistujille on lähetetty liittymislinkki sähköpostiin. Voit klikata itsesi sisään jo hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua.

Mikäli viesti ei ole tullut perille, tarkistathan roskapostilaatikon. Jos viesti ei ole sielläkään, laitathan sähköpostia tiina.siikasaari@logy.fi.

Teknisissä ongelmissa voit soittaa p. 044 336 7083.


Tule mukaan ja tasaa tietosi kuljetusmarkkinoiden jännitteistä ja kestävän kehityksen vaatimuksista ja ratkaisuista!

Miten muissa yrityksissä pärjätään, kun pandemia, lakot, sekä muut yllättävät rajoitteet ja muutokset luovat paineita alalle? Kuljetuspäivän esitykset koskettavat taas päivän polttavia aiheita. Lisäksi voit halutessasi osallistua helposti myös samanaikaisesti järjestettävään Sisälogistiikkapäivään.

Tutustu sivun yläosasta Puhujat-välilehteen.

Ohjelma

8.50 Liittyminen verkkoseminaariin ja tutustuminen päivän antiin

9.00 Päivän avaus
Puheenjohtaja Mia Jyrkänkallio, Key Account Manager, DHL Freight Finland

9.10 Ilmastopolitiikan näkymät kuljetusalalla
Saara Jääskeläinen, liikenneneuvos, Liikenne- ja viestintäministeriö

9.45 Case UPM: Toimitusketjun hiilipäästöjen vähentäminen
Juha Vallittu, logistiikkapäällikkö, UPM Plywood

10.15 Tauko

10.30 EU:n vapaakauppasopimusten saavutettavuus ja hyödyntäminen käytännössä
Mikko Laubach, tulliylitarkastaja, Suomen Tulli

11.05 Vaihtoehtoiset polttoaineet osana ratkaisua
Tuomas Kulola, Head of Sales, Marketing & Services, Neste

11.35 Tauko

12.10 Paneelikeskustelu – Kuljetusalan haasteet
Juha Vallittu, logistiikkapäällikkö, UPM Plywood
Joni Lehtonen, CCO, Schenker
Jyrki Ali-Yrkkö, tutkimusjohtaja/toimitusjohtaja, ETLA/Etlatieto Oy
Tiina Tuurnala, toimitusjohtaja, Suomen Varustamot ry

13.10 Tauko

13.20 Keynote: Kuljetusmarkkinoiden jännitteet
Sauli Savisalo, johtaja, infrastruktuuriosasto, Huoltovarmuuskeskus

13.50 Päivän päätös

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ilmoittaudu tästä

Puhujat

Jyrki Ali-Yrkkö
Tutkimusjohtaja / Toimitusjohtaja, ETLA, Etlatieto Oy

Jyrki Ali-Yrkkö, KTT, toimii tutkimusjohtajana ETLAssa ja toimitusjohtajana Etlatieto Oy:ssa. 

Avainsanat: Arvon syntyminen, globaalit arvoverkostot, Yritysstrategiat, digitalisaation vaikutukset. Globalisaatio, yritysten verkostoituminen ja yhteistyö: Case Nokia, Corporate governance, Suomalaisten yritysten kansainvälistyminen, ulkomaisten yritysten toiminta Suomessa, teollisuuden investoinnit ja rahoitustekijät.

Mia Jyrkänkallio
Key Account Manager, DHL Freight Finland

Mia Jyrkänkallio työskentelee logistiikan ja globaalien asiakkuuksien parissa DHL:llä. Ennen kuljetusalaa hän toimi pitkään mm. öljy-yhtiössä ja henkilöstövuokrauksessa asiakaspalvelun, hinnoittelun, markkinoinnin ja rekrytointien parissa.

Mia on ollut LOGYn jäsenenä logistiikkauransa alusta alkaen. Hän on myös Kuljetusfoorumin johtoryhmän puheenjohtaja ja LOGYn hallituksen jäsen.

Saara Jääskeläinen
Liikenneneuvos, Liikenne- ja viestintäministeriö

Liikenneneuvos Saara Jääskeläinen on työskennellyt liikenne- ja viestintäministeriössä vuodesta 1999. Hänen tehtäviinsä kuuluvat tieliikenteen ilmasto- ja energiakysymykset, muun muassa liikenteen vaihtoehtoiset käyttövoimat, liikenteen ilmastostrategiat sekä liikenteen ilmastopolitiikan yhteensovittaminen muiden sektoreiden ilmastopolitiikkaan.

Tuomas Kulola
Head of Sales, Marketing & Services, Neste

Tuomas Kulola vastaa Nesteen vähittäismyynnissä strategisten ja avainasiakkuuksien myyntitiimeistä. Tuomaksella on myös kokemusta uusiutuvien tuotteiden tuotehallinnan johtamisesta. Lisäksi Tuomas vastasi Neste MY uusiutuvan dieselin lanseerauksesta Suomen markkinoille vuonna 2017.

Mikko Laubach
Tulliylitarkastaja, Suomen Tulli

Olen yli 20 vuotta toiminut logistiikan erilaisten tehtävien parissa, niin satamaoperaatioiden, huolinnan, tulliasioiden konsultoinnin, kuin myös teollisuuden palveluksessa.
Tällä hetkellä toimin Suomen Tullissa kansainväliseen kauppaan liittyvien alkuperäasioiden, sekä markkinahäiriöiden asiantuntijana.
Toimenkuvaani sisältyvät näiden asioiden soveltamiseen, kehittämiseen, kouluttamiseen ja ohjaukseen liittyvät kansalliset ja kansainväliset asiantuntijatehtävät.

Joni Lehtonen
Chief Commercial Officer, Schenker Oy

Lehtonen on toiminut Schenkerillä erilaisissa tehtävissä jo vuodesta 2001.

Sauli Savisalo
Johtaja, infrastruktuuriosasto, Huoltovarmuuskeskus

Sauli Savisalo johtaa Huoltovarmuuskeskuksessa infrastruktuuriosastoa, joka edistää erityisesti elinkeinoelämän varautumista vakaviin häiriötilanteisiin ja poikkeusoloihin digitalisen yhteiskunnan ja kyberturvallisuuden, logistiikan, finanssialan sekä median alueilla.

Sauli Savisalolla on työkokemusta yli 10 vuotta Huoltovarmuuskeskuksessa, kaksi vuotta yrityselämässä sekä noin 30 vuotta puolustusvoimissa johtamisjärjestelmien ja tietohallinnon kehittämisessä. Koulutukseltaan hän on yleisesikuntapseeri sekä tekniikan lisensiaatti erikoistumisalueinaan tietotekniikka, tietohallinto, kyberturvallisuus sekä yritysturvallisuus.

Tiina Tuurnala
Toimitusjohtaja, Suomen Varustamot ry

Tiina aloitti uransa Merenkulkulaitoksessa ja toimi valtakunnallisen merikartoitustoimialan johtajana vuosina 2003-2009. Vuodesta 2010 lähtien hän toimi Liikenneviraston kehitysjohtajana ja Liikenne- ja tieto toimialan ylijohtajana, vastuullaan mm. tie-, rata- ja meriliikenteenhallinta, joukkoliikenne sekä talvimerenkulkuun ja älyliikenteen kehittämiseen liittyvät tehtävät. Keväällä 2017 Tiina siirtyi nykyiseen tehtäväänsä Suomen Varustamot ry:n toimitusjohtajaksi.

Tiina valmistui vuonna 1998 Teknillisestä korkeakoulusta diplomi-insinööriksi. Hän on toiminut vuosien varrella lukuisissa luottamustehtävissä.

Juha Vallittu
Logistiikkapäällikkö, UPM Plywood

Olen työskennellyt 2011 lähtien UPM vaneriliiketoiminnan logistiikkapäällikkönä vastuuna logistiikan hankinta ja kehitysasiat. Ennen logistiikkatehtäviä vastasin toimitusketjun kehittämisestä ja SAP-järjestelmän käyttöönottohankkeesta. Olen aiemmin työskennellyt Nokialla erinäisissä ohjelmistokehitykseen liittyvissä tehtävissä.

Ilmoittaudu tästä

HINNAT

Verkkoseminaari (Kuljetuspäivä + Sisälogistiikkapäivä)
Normaalihinta 195 € + alv
LOGYn jäsenille 165 € + alv

Valitse kahden seminaarin ohjelmista juuri sinua kiinnostavat puheenvuorot.

Peruutusehdot
Normaalihintaiseen lippuun pätevät yleiset peruutusehdot.

Early Bird -hintaisella lipulla ei ole peruutusoikeutta. Peruutus vain lääkärintodistuksella. Osallistumisoikeuden voi siirtää toiselle LOGYn jäsenelle.

Kumppaniksi alan huipputapahtumaan?