Tapahtuman kuvaus

LOGY Etelä: Yritysvierailu Onninen

Paikka: Onninen jakelukeskus, Niinistönkatu 18, 05800 Hyvinkää
Aika: 30.1.2020 14:00 - 16:00

Tervetuloa tutustumaan Onnisen logistiikkaan ja samalla kuulemaan alan uusimmat uutiset mm. automaatiosta ja vastuullisuudesta!

Onninen palvelee teknisen tukkukaupan yritysasiakkaita ja on Suomessa alansa markkinajohtaja. Onninen tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita ja palvelukokonaisuuksia urakoitsijoille, teollisuudelle, infra-alan toimijoille ja jälleenmyyntiasiakkaille. Onninen Express-myymäläverkoston, tehokkaiden logististen kokonaisratkaisujen ja monikanavaisen asiointikokemuksen kautta Onninen on ammattilaisen luotettava kumppani. Onninen Express -myymälöitä ja Onnisen myyntipisteitä on Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Puolassa yhteensä noin 130. Lisäksi Onninen palvelee ammattilaisia kattavasti sähköisten kanavien kautta.

Isännät
Simo Halkosaari
Logistiikkajohtaja, Kesko Rakentamisen- ja talotekniikan kauppa

Mikko Miettinen
Jakelukeskuksen päällikkö, Onninen

Ohjelma
Esittäytymiset ja kahvi
Yritysesittely Kesko rakentamisen- ja talotekniikan kauppa sekä Onninen
Onnisen toimitusketjun hallinta ja operatiivinen logistiikka
Varastokierros painottuen automaatioon

Vierailijaryhmän koko
Vierailuryhmän koko on enintään 15 osallistujaa.

Ilmoittautuminen
Sitovat ilmoittautumiset oheisesta linkistä.
Huomioithan, että osallistujalista toimitetaan isännille ennen tilaisuutta ja heillä on oikeus rajoittaa osallistumista.

Peruutus ja No show-maksu
Voit peruuttaa osallistumisesi tapahtumaan lähettämällä sähköpostia yhdistys@logy.fi. Peruutukset tulee ilmoittaa viimeistään tapahtumaa edeltävänä arkipäivänä. Mikäli jätät saapumatta paikalle maksuttomaan tapahtumaamme ilman peruutusilmoitusta, lähetämme sinulle laskun 30 euroa + alv 24 %.

Kokoontuminen
Pysäköinti varaston parkkipaikalla (kuva alla). Kokoontuminen pysäköintipaikalla varastoon johtavan portin luona. Vieraat noudetaan portilta klo 14:00.

Lisätietoja
https://kesko.fi/yritys/