Tapahtuman kuvaus

LOGY Hankintafoorumi: Julkisten hankintojen tiimi – tehokkuutta hankintoihin prosessijohtamisen ja digitalisaation keinoin

Paikka: Messukeskus, tila 306,
Aika: 5.3.2020 14:00 - 16:30


Case Espoo - Hankintatoimen prosessijohtaminen digitalisoinnin ja tietojohtamisen edellytyksenä
Ari Erkinharju DI, EMBA Aalto EE, Hankintajohtaja, Espoon kaupunki

Arilla on yli 30 vuoden kokemus hankinnan johtotehtävistä sekä hankintaorganisaatioiden konsultoinnista pääosin globaalista ICT liiketoiminnasta. Hän on viimeisen neljän vuoden aikana johtanut Espoon kaupungin hankintatoimea. Espoo valittiin 2019 ”Vuoden julkisten hankintojen” kehittäjäksi.


Case HUS Logistiikka - Robotiikan hyödyntäminen tilaustoiminnassa
Antti Luoto, Lean-Projektipäällikkö, HUS Logistiikka.

Vajaan vuoden verran nykyisissä tehtävissä HUSilla, sitä ennen Kone Oy:lla toimitusketjun hallinta- ja kehitystehtävissä.

Puheen aihe: Viivakoodiskannaukseen perustuvan tilausjärjestelmän käyttöönotto HUSin leikkausosastoilla tilaamisen helpottamiseksi ja toiminnan läpinäkyvyyden parantamiseksi.


Teknologiakatsaus, Gartner

Antti Kojola, Business Development Director, Gartner

Antti on saanut tulikasteensa toimitusketjun ohjaamisen Unileverillä. YK Väestörahastossa (UNFPA) ymmärrys kasvoi siitä, mitä tarkoittaa toimiminen aidosti globaalissa ympäristössä. SAP:lla Antti oli mukana tuomassa ERP-vallankumousta Suomeen. Hieman konsultointia, systeemi-integraattorilla työskentelyä ja pilvijärjestelmien myyntiä, ohjasi seuraamaan toimitusketjuasioita analyyttisemmasta näkökulmasta Gartnerille.

Tulevaisuusoptimisti, joka on innostuu liiketoimintateknologiasta ja hyvästä keskustelusta. Haluaa auttaa Supply Chain ammattilaisia oppimaan muilta ja nostamaan ammatillista kompetenssiaan.

 

Lisätiedot:
Jaakko Soini
palvelupäällikkö
jaakko.soini@logy.fi
050 566 0717