Tapahtuman kuvaus

LOGY Hankintafoorumi: Julkisten hankintojen tiimi " Tehokkuutta hankintoihin prosessijohtamisen ja digitalisaation keinoin"

Paikka: Messukeskus, tila 306,
Aika: 5.3.2020 14:00 - 16:30


o Case Espoo - Hankintatoimen prosessijohtaminen digitalisoinnin ja tietojohtamisen edellytyksen

Ari Erkinharju DI, EMBA Aalto EEHankintajohtaja, Espoon kaupunkiArilla on yli 30 vuoden kokemus hankinnan johtotehtävistä sekä hankintaorganisaatioiden konsultoinnista pääosin globaalista ICT liiketoiminnasta. Hän on viimeisen neljän vuoden aikana johtanut Espoon kaupungin hankintatoimea. Espoo valittiin 2019 ”Vuoden julkisten hankintojen” kehittäjäksi.


o Case HUS Logistiikka - Robotiikan hyödyntäminen tilaustoiminnassa

Antti Luoto, Lean-Projektipäällikkö, HUS Logistiikka. Vajaan vuoden verran nykyisissä tehtävissä HUSilla, sitä ennen Kone Oy:lla toimitusketjun hallinta- ja kehitystehtävissä.

Puheen aihe: Viivakoodiskannaukseen perustuvan tilausjärjestelmän käyttöönotto HUSin leikkausosastoilla tilaamisen helpottamiseksi ja toiminnan läpinäkyvyyden parantamiseksi.

o Teknologiakatsaus, Gartner, Antti Kojola
Business Development Director Gartner

Antti on saanut tulikasteensa toimitusketjun ohjaamisen Unileverillä. YK Väestörahastossa (UNFPA) ymmärrys kasvoi siitä, mitä tarkoittaa toimiminen aidosti globaalissa ympäristössä. SAP:lla Antti oli mukana tuomassa ERP -vallankumousta Suomeen. Hieman konsultointia, systeemi-integraattorilla työskentelyä ja pilvijärjestelmien myyntiä, ohjasi seuraamaan toimitusketjuasioita analyyttisemmasta näkökulmasta Gartnerille.

Tulevaisuusoptimisti, joka on innostuu liiketoimintateknologiasta ja hyvästä keskustelusta. Haluaa auttaa Supply Chain ammattilaisia oppimaan muilta ja nostamaan ammatillista kompetenssiaan.

 

Lisätiedot: Palvelupäällikkö Jaakko Soini
0505660717 jaakko.soini@logy.fi