Tapahtuman kuvaus Kouluttajat

Tietoisku: Vastuullisuus toimitusketjussa

Paikka: Teams,
Aika: 23.11.2023 09:00 - 12:30

Brändin kiillotusta vai aitoa lisäarvoa?

Vastuullinen toiminta ei ole riippuvaista yrityksen koosta tai toimialasta. Vastuullisuus erityisesti kuluttajatuotteissa on välttämättömyys ja sen merkitys nousee myös muilla sektoreilla. Vastuullisuutta voidaan tarkastella ympäristön, sosiaalisen ja taloudellisen vastuun näkökulmasta. Hankintatoimi on avainasemassa vastuullisuuden kehittämisessä, erityisesti suorissa mutta myös epäsuorissa hankinnoissa.


Ohjelma

• Toimitusketju ja vastuullisuus
• Kiertotalous
• Vastuullisuuteen liittyvät standardit
• Ympäristövastuu
• Sosiaalinen vastuu
• Taloudellinen vastuu
• Kolmannen osapuolen sertifiointijärjestelmät
• Vastuullisen toimitusketjun kehittäminen
• Luonnon monimuotoisuus

Tietoiskussamme kehität ymmärrystäsi vastuullisuuden merkityksestä. Tarkastelemme esimerkiksi mitä ympäristö-, sosiaalinen ja taloudellinen vastuu tarkoittavat toimitusketjussa ja mitä keskeisiä asioita voit huomioida vastuullisen toimitusketjun kehittämisessä.

Tietoiskua täydentää tallennesarjamme ”Kohti hiilineutraalia toimitusketjua”, joka mm. herättelee keskustelua luonnon monimuotoisuudesta ja suomalaisesta kiertotalousosaamisesta. Saat tallenteen käyttöösi tietoiskun jälkeen.


Kenelle?

Koulutus sopii kaikille hankinta- ja ostojohtajille ja -päälliköille. Tämän lisäksi suosittelemme kurssia kaikille muille osto- ja hankintatoimen parissa työskenteleville henkilöille, joiden tehtävänkuvaan kuuluu hankintatoiminnan vastuullisuus.

Tietoiskun aineisto perustuu LUTin tutkimusprojektiin ja vastuullisuudesta tehtyihin standardeihin.

Ilmoittaudu mukaan


Kysy, kouluttaja vastaa. Voit laittaa koko tietoiskun ajan kysymyksiäsi chattiin. Kysymykset käsitellään tilaisuuden aikana. Voit myös lähettää jo ennen tietoiskua kysymyksiäsi maija.syvanen@logy.fi.

Tietoisku järjestetään Teamsissa. Saat linkin webinaariin kolme päivää ennen tilaisuutta.Ilmoittaudu täs

Tapahtuman kouluttajat

Timo Kivistö
DI, KTT, konsultti, kouluttaja

Timo Kivistö työskentelee hankinnan ja logistiikan konsulttina ja kouluttajana Timo Kivisto Consulting Oy:ssä. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden tohtori.

Ennen oman konsulttitoimiston perustamista Timo on työskennellyt koti- ja ulkomailla yrityksissä ja alan tutkimuslaitoksissa ostotoiminnan tehtävissä, ja hänellä on laaja kontaktiverkosto hankintatoimen tutkimukseen ympäri maailmaa. Hän on rakentanut ostotoiminnan prosessimallin tukemaan kehittämistyötä.

Timon koulutustapa on keskusteleva ja asioita havainnollistetaan esimerkkien avulla. Lisäksi harjoitustöissä eri menetelmien oppimista tehostetaan laskuesimerkeillä.

Ilmoittaudu tästä

AIKATAULU

Ilmoittautuminen
22.11. mennessä

Koulutuspäivä
23.11. klo 9.00–12.30

Koulutuksen kesto
3,5 tuntia


HINTA

Jäsenhinta 290 euroa + alv
Hinta muille kuin jäsenille 390 euroa + alv

Liity samalla jäseneksi!
Koulutus ja jäsenyys yhdessä on edullisempi kuin koulutuksen normaalihinta.

Laskutus noin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta. Katso peruutusehdot.


LISÄTIETOJA

Maija Syvänen
Palvelupäällikkö
maija.syvanen@logy.fi
050 313 7259