Tapahtuman kuvaus Kouluttajat

Tietoisku: Vastuullisuus toimitusketjussa

Paikka: Teams,
Aika: 29.10.2021 9:00 - 12:30

Pelkkää brändin kiillotusta vai aitoa lisäarvoa?

Vastuullinen toiminta ei ole riippuvaista yrityksen koosta tai toimialasta. Tänä päivänä vastuullisuus yritystoiminnassa on kuluttajatuotteissa välttämättömyys ja sen merkitys nousee myös muilla sektoreilla. Vastuullisuutta voidaan tarkastella ympäristön, sosiaalisen ja taloudellisen vastuun näkökulmasta. Hankintatoimi on avainasemassa vastuullisuuden kehittämisessä, erityisesti suorissa hankinnoissa, mutta myös epäsuorissa hankinnoissa.

Tässä puolen päivän tietoiskussa kehität ymmärrystäsi vastuullisuuden merkityksessä ja saat hyvät askelmerkit vastuullisen toimitusketjun kehittämiseen.


Kenelle?

Koulutus sopii kaikille hankinta- ja ostojohtajille ja -päälliköille. Tämän lisäksi suosittelemme kurssia kaikille muille osto- ja hankintatoimen parissa työskenteleville henkilöille, joiden tehtävänkuvaan kuuluu hankintatoiminnan vastuullisuus.
Tietoiskun aineisto perustuu LUT:in tutkimusprojektiin ja vastuullisuudesta tehtyihin standardeihin, mitä niissä on ja mitä niistä puuttuu.


Ohjelma

• Toimitusketju ja vastuullisuus
• Kiertotalous
• Vastuullisuuteen liittyvät standardit
• Ympäristövastuu
• Sosiaalinen vastuu
• Taloudellinen vastuu
• Kolmannen osapuolen sertifiointijärjestelmät
• Vastuullisen toimitusketjun kehittäminen
• Luonnon monimuotoisuus


Sinun vuorosi kysyä!

Kysy, kouluttaja vastaa. Voit laittaa koko tietoiskun ajan kysymyksiäsi chattiin. Kysymykset käsitellään tilaisuuden aikana. Voit myös lähettää jo ennen tietoiskua kysymyksiäsi maarit.manttari@logy.fi.

Tilannekatsaus järjestetään Microsoft Teams -ohjelmalla. Saat linkin webinaariin kolme päivää ennen tilaisuutta.

Ilmoittaudu tästä

Tapahtuman kouluttajat

Timo Kivistö
DI,KTT, konsultti, kouluttaja

Timo Kivistö työskentelee hankinnan ja logistiikan konsulttina ja kouluttajana Timo Kivisto Consulting Oy:ssä. Koulutukseltaan hän on tekniikan tohtori. Ennen oman konsulttitoimiston perustamista hän on työskennellyt koti- ja ulkomailla yrityksissä ja alan tutkimuslaitoksissa ostotoiminnan tehtävissä. Hän on rakentanut ostotoiminnan prosessimallin tukemaan kehittämistyötä. Hänellä on laaja kontaktiverkosto hankintatoimen tutkimukseen ympäri maailmaa.

Timon koulutustapa on keskusteleva ja asioita havainnollistetaan esimerkkien avulla. Lisäksi harjoitustöissä eri menetelmien oppimista tehostetaan laskuesimerkkien avulla.

Ilmoittaudu tästä

Hinta
Normaalihinta 390 euroa + alv
LOGYn jäsenhinta 290 euroa + alv

Laskutus noin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta.

Liity samalla jäseneksi!
Koulutus ja jäsenyys yhdessä on edullisempi kuin koulutuksen normaalihinta. Lue jäsenyydestä

Ilmoittautuminen
27.10.2021 mennessä

Lisätietoja
Maarit Mänttäri
koulutuspäällikkö
maarit.manttari@logy.fi
0400 975 480

Peruutusehdot
Lue ehdot tästä.

Kurssin kesto
3,5 h

Aikataulu
klo 9.00-12.30