Tapahtuman kuvaus

Yritysjäsenille | Kuljetus: Alustatalous ja alustaosuuskunnat - Mahdollisuudet kuljetusalalla?

Paikka: DHL Freight, Katriinantie, 01530 Vantaa,
Aika: 1.9.2022 14:00 - 16:00

Tapahtumassa kuullaan mm. mitä mahdollisuuksia alustatalous ja erityisesti alustaosuuskunnat voivat tarjota kuljetusalan toimijoille ja heidän yhteistyölle. Miten uusia liiketoiminnan organisointimalleilla tulisi hyödyntää, että esimerkiksi datan jakamisesta ja sen yhteisestä analysoinnista tulee yritysten liiketoimintaa tukevaa tekemistä? 

Ilari Kallio - Finnish Logistics Data Osuuskunta:  Liiketoimintaekosysteemi logistiikan kustannusten ja päästöjen optimoimiseksi parantamalla datan saatavuutta ja hyödyntämällä kuljetustarpeen ennustamista. 

     

Ilarilla on pitkä kokemus suuryritysten digitaalisen liiketoiminnan ja teknologiayritysten kansainvälisistä johtotehtävistä Suomessa ja Sveitsissä, mm. Konecranesin CDO:na ja Wärtsilän teknologiajohtajana energia- ja meriteollisuudessa. Ilari on vastannut urallaan tuotekehityksestä, innovaatiotoiminnasta, digitalisaatiostrategian luomisesta ja jalkauttamisesta sekä erilaisten uusien kyvykkyyksien rakentamisesta mm. liiketoiminta- ja palvelumuotoilun, data-analytiikan, sekä portfoliohallinnan alueilla.

Nykyään Ilari on kokeneita vuokrajohtajia yritysten muutostilanteisiin tarjoavan Optimum Executives -yrityksen osakas ja partneri. Hän toimii myös enkelisijoittajana sekä auttaa aktiivisesti yrityksiä liiketoiminnan kehittämisessä ja jalkauttamisessa vuokrajohtajana ja hallitustyön kautta.

Ilari tuo yritysten avuksi monipuolisen yhdistelmän kansainvälistä kokemusta pörssiyhtiöiden operatiivisista tehtävistä, tiimien rakentamisesta ja muutosjohtamisesta sekä toisaalta pienten yritysten ketterästä ja asiakaskeskeistä toteutuksesta. Ilari on tottunut toimimaan verkostoissa yritysten sisällä ja ulkopuolella ja hän on aiemmin toiminut mm. Dimecc Oy:n ja Clic Innovation Oy:n hallitusten puheenjohtajina. Ilari on palkittu Suomessa vuoden CTO:na 2016.

Tapahtuman muut esiintyjät vahvistuvat lähempänä tapahtumaa. 

Tapahtuman isännöi DHL Freight. Tapahtumaan mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia (35 henkilö). Varaa paikkasi heti. 


Tervetuloa mukaan tapahtumaan!

Tapahtuma on tarkoitettu LOGYn yritysjäsenille ja aktiivipaketin haltijoille.

Ilmoittaudu tästä


Lisätiedot:

Saana Rantanen
palvelupäällikkö
saana.rantanen@logy.fi
p. 050 431 1610