Tapahtuman kuvaus

Yritysjäsenille | Kuljetus: European Mobility Package

Paikka: Teams,
Aika: 9.12.2021 9:00 - 11:00

Tervetuloa mukaan tapahtumaan, joka on tarkoitettu LOGYn yritysjäsenille ja aktiivipaketin haltijoille.  


Webinaarin aiheena on ajankohtainen EU:n liikkuvuuspaketti (European Mobility Package). Liikkuvuuspaketin tarkoituksena on selkeyttää kuljetusalan säännöksiä ja yhtenäistää niiden soveltamista eri EU:n jäsenmaissa. Tapahtumassa kuullaan uusimman kuulumiset hankkeesta sekä miten Suomen Liikenne- ja viestintäministeriön on ryhtynyt valmistelemaan EU:n tieliikenteen liikkuvuuspaketin sosiaali- ja markkinasäännösten edellyttämiä muutoksia kansalliseen lainsäädäntöön.

Tulevilla muutoksilla tulee olemaan paljon positiivisia vaikutuksia alaan mm. kuljettajien työolojen suhteen ja yhtenäistyvän valvonnan myötä. Toisaalta muutosten myötä nousee uusia haasteita ja vaatimuksia alan toimijoille. Alustuksen jälkeen webinaarissa keskustellaan EU:n liikkuvuuspaketin tuomista muutoksista niin Suomen kuin Euroopan toimintaympäristössä, miten muutokset tulevat konkreettisesti näkymään kuljetusyritysten toiminnassa sekä miten tuleviin muutoksiin olisi hyvä valmistatua.

Tapahtumaformaatti on keskusteleva. Jos Sinulla on jo mielessä kysymys tai erityinen aihealue liittyen EU:n liikkuvuuspakettiin, josta haluaisit tilaisuudessa keskustella, ystävällisesti lähetä kysymyksesi/aiheesi etukäteen osoitteeseen: saana.rantanen@logy.fi.

Webinaarissa EU liikkuvuuspaketista keskustelemassa mukana:

 


Veli-Matti Syrjänen, liikenneneuvos
Liikenne- ja viestintäministeriö

Veli-Matti Syrjänen toimii Logistiikan ja tavaraliikenteen liikenneneuvoksena liikenne- ja viestintäministeriön palveluosastolla. Hänen työpöydällään ovat erityisesti maanteiden tavarankuljetukset; kansainväliset sopimukset sekä kuljetusalan EU- ja kansallinen lainsäädäntö.Veli-Matilla on noin 15 vuoden työkokemustausta DHL Expressin laatupäällikkönä, ympäristöpäällikkönä, työsuojelupäällikkönä sekä huolinnan esimiehenä, aluehallintoviraston liikennealan työsuojelutarkastajana, lentoyhtiön esimiestehtävissä, varastopäällikkönä ja ahtaajanakin hän on toiminut. Veli-Matti on koulutukseltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta.


Jarmo Halonen, COO
NCS Finland Oy

Jarmo Halonen on toiminut NCS Finland Oy:n COO:na vuodesta 2019 alkaen. Hänellä on monipuolinen ja laaja-alainen kokemus kansainvälisten kuljetusten johtotehtävistä niin Suomessa kuin Ruotsissa.


Erkki Valtonen, Toimitusjohtaja ja Maajohtaja
Blue Water Shipping

Erkki Valtonen on toiminut Blue Water Shippingin maa- ja toimitusjohtajana vuodesta 2014 alkaen. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus kansainvälisen ja kotimaisen kuljetuslogistiikan johtotehtävistä Suomessa ja ulkomailla. Erkki on myös useita vuosia edustanut työantajiaan sekä Logistiikkayritysten Liiton että Suomen Huolinta- ja Logistiikkaliiton hallituksissa.

Tapahtuman moderoi LOGY Kuljetusfoorumin puheenjohtaja


Mia Jyrkänkallio
Key Account Manager, DHL Freight Oy

Mia Jyrkänkallio on työskennellyt logistiikan ja kuljetuksien parissa vuodesta 2007 sekä sitä ennen pitkään täysin muilla aloilla mm. öljy-yhtiössä ja henkilöstövuokrauksessa liittyen mm. markkinointiin ja rekrytointeihin. Mia on ollut LOGYn jäsen logistiikka-uran alusta alkaen, hän on myös Kuljetusfoorumin johtoryhmän jäsen ja puheenjohtaja. Mia toimii DHL Freight (Finland) Oy:ssä Key Account Managerina asiakkuuksien rajapinnassa.

Ilmoittaudu tästä


Lisätiedot:

Saana Rantanen
palvelupäällikkö
saana.rantanen@logy.fi
p. 050 431 1610


Huomaa myös: