Tapahtuman kuvaus

Yritysjäsenille | Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen toiminnot ja tehtävät

Paikka: Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen esikunta, Hatanpään valtatie 30, Tampere | LIVE Tapahtuma,
Aika: 23.03.2023 12:30 - 17:00

Kuljetusfoorumi järjestää yhdessä Lastiturvallisuustyöryhmä LASTUn kanssa foorumitapahtuman Puolustusvoimien logistiikkalaitoksella Tampereella.

Tapahtumassa kuullaan Kuljetussektorin johtajan insinöörimajuri Marko Sipuran yleisesitys logistiikkalaitoksen laaja-alaisesta toiminnasta sekä siitä, millaisia tehtäviä logistiikkalaitokselle kuuluu niin rauhan kuin kriisienkin aikana.

Sipuran lisäksi tapahtumassa kuullaan puheenvuoroja myös muilta Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen edustajilta mm.  lastiturvallisuutta koskevien direktiivien soveltamisesta sekä kouluttamisesta niin siviilitoiminnoissa kuin poikkeusoloissa.Tapahtuman ohjelma tarkentuu lähempänä tapahtuman ajankohtaa. 

Tapahtuman luonne on keskusteleva, ja ehdotuksia kiinnostavista aiheista saa lähettää tammikuun aikana LOGYn palvelupäällikkö Saana Rantasalle (saana.rantanen@logy.fi).

Tapahtuma järjestetään LIVE-tapahtumana ja se alkaa kahvitarjoilulla kello 12.30. 


Tervetuloa mukaan tapahtumaan! Tapahtumaan mahtuu vain rajoitettu määrä osallistujia (50 henkilöä). Ilmoittaudu nopeasti ja varaa paikkasi tapahtumaan! Ystävällisesti huomioi, että henkilöllisyys tulee kyetä todistamaan saavuttaessa.

Tapahtuma on tarkoitettu LOGYn yritysjäsenille ja aktiivipaketin haltijoille.

Ilmoittaudu tästä


Lisätiedot:

Saana Rantanen
palvelupäällikkö
saana.rantanen@logy.fi