Tapahtuman kuvaus

Yritysjäsenille | SCM: Kansainvälisen logistiikan haasteet

Paikka: Teams,
Aika: 8.3.2022 9:00 - 11:00

Tervetuloa mukaan SCM-foorumin tapahtumaan, joka on tarkoitettu vain LOGYn yritysjäsenille ja aktiivipaketin haltijoille.


Tässä tapahtumassa kuulemme yritysten uuteen normaaliin varautumisesta.  Mitä esimerkiksi kontti-, tavara-/raaka-aine ja kuljettajapula aiheuttaa käytännön arjessa? Miten asioita uudessa arjessa on huomioitava ja millä lailla? Miten nämä asiat näkyvät toimitusketjuammattilaisten työpöydällä?

Kansainvälisen logistiikan haasteet

Tässä esityksessä kuulemme näkemyksiä uudesta normaalista ja mitä huomioida toimitusketjuissa.

Tomi Solakivi,  apulaisprofessori, toimitusketjujen johtaminen, Turun yliopisto

Tomi (KTT) työskentelee merenkulkutalouden apulaisprofessorina Turun yliopiston kauppakorkeakoulussa. Hänen erikoisalanaan on kuljetusmarkkinat ja kuljetusmarkkinoiden, erityisesti merenkulun sääntely, sekä logistiikan kustannukset. Akateemisen tutkimuksen ja opetuksen lisäksi hän on toiminut asiantuntijana sekä kansallisille, että kansainvälisille organisaatioille, mm. Maailmanpankille.


Mitigating international supply chain challenges

Tässä esityksessä kuulemme Mediq Suomen ajankohtaisista toimitusketjuhaasteista. 

Tuija Jalanko, Supply Chain Manager, Mediq Suomi 

Tuija on toiminut monipuolisissa logistiikan ja toimitusketjun tehtävissä kemianteollisuuden ja terveydenhuollon toimialoilla sekä liikkeenjohdon konsultoinnissa. Nykyisin työskentelen Mediqillä vastuullani logistiikka-, kuljetus- ja ostotoiminnot. Toimitusketjun kehittäminen, digitalisaatio ja jatkuva parantaminen ovat lähellä sydäntäni. 


Toimitusketjun varmistaminen poikkeustilanteissa

Marjut Linnajärvi, Nurminen Logistics myyntijohtaja ja Multimodal liiketoimintojen liiketoimintavastaava, Nurminen Logistics Services Oy

Marjut toimii Nurminen Logistics myyntijohtaja ja Multimodal liiketoimintojen liiketoimintavastaava. Hänellä on pitkä kokemus logistiikan eri osa-alueilta ja projekteista. Suurena mielenkiinnon kohteena Aasian ja Suomen välisen rautatieliikenteen kehittäminen.


Lisätiedot tapahtumasta:
Mirka Airas
Senior palvelupäällikkö
mirka.airas@logy.fi
p. 050 544 3261

Ilmoittaudu tästä


Huomaa myös:

Ilmoittaudu tästä

Huomaa myös aiheeseen liittyvät koulutukset: