Tapahtuman kuvaus

Yritysjäsenille | SCM: Kierrätyksen toimitusketju nyt ja tulevaisuudessa

Paikka: Teams,
Aika: 11.5.2022 9:00 - 10:30

Tervetuloa mukaan SCM-foorumin tapahtumaan, joka on tarkoitettu vain LOGYn yritysjäsenille ja aktiivipaketin haltijoille.


Tässä tapahtumassa kuulemme eri toimialojen kierrätyksen toimitusketjuista ja minkälaisia haasteita ja näkymiä näissä toimitusketjuissa on.

Ohjelma

9.00 Tervetulosanat
Mirka Airas, senior palvelupäällikkö, LOGY
 

9.05 Rester Oy - tekstiilikierrätyksen arvoverkkojen rakentajana
Henna Knuutila, kehitys ja asiakkuuspäällikkö, Rester Oy

Knuutilalla on pitkä kokemus kierrätys- ja jätehuoltoalan asiantuntijatehtävistä eri yrityksissä. Ennen Resterillä aloittamista Knuutila työskenteli tekniikan alan lehtorina Turun AMK:ssa ja oli käynnistämässä tekstiilikierrätyksen ekosysteemiä Telaketjua. Resterissä Knuutila aloitti työskentelemään 2021 alussa ja on vastannut laajoista kehittämishankkeista sekä koko arvoketjun asiakkuuksista niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

9.35 Borealis SPIRIT programme
Jaakko Tuomainen, Continuous Improvement Manager & Tuomo Hursti, Supply Manager, Borealis

Tuomainen työskentelee Borealiksella jatkuvan parantamisen päällikkönä Porvoon tuotantopaikkakunnalla. Hänen työtehtävät keskittyvät tänä päivänä muovien kiertotalouteen, jossa tavoitteena on parantaa muoviraaka-aineen kierrätysastetta. Tuomainen auttaa myös Porvoon tuotanto-osastoja hukan vähentämisessä lean-periaatteiden mukaisesti.

Hursti on toisen polven borealislainen, jolla on 15 vuoden kokemus S&OP:sta tuotannonsuunnittelun puolelta. Kokemusta hänellä on niin lyhyen kuin keskipitkän aikavälin suunnittelusta niin paikallisesti kuin globaalistikin. Nykyisessä tehtävässä Hursti vetää Borealiksen sekoitelaitosten suunnittelua johtamalla tiimiä, joka sijaitsee ympäri Eurooppaa.

Keskustelua, webinaarin yhteenveto ja lopetus

Ilmoittaudu tästä

Lisätiedot:
Mirka Airas, Senior palvelupäällikkö
mirka.airas@logy.fi, p. 050 544 3261

HUOMAA MYÖS:
19.5. Tietoisku: Vastuullisuus toimitusketjussa
9.-10.6. LOGY Conference 2022: Update Your Business – How to succeed in the New Normal