Tapahtuman kuvaus

Yritysjäsenille | Uudet kuljetusreitit

Paikka: Etäosallistuminen, Teams
Aika: 25.10.2023 14:00 - 16:00

Kuljetusfoorumin webinaarissa on aiheena "Uudet kuljetusreitit". Toimintaympäristön muuttuessa on myös kuljetusreittejä jatkuvasti uudistettava ja optimoitava, jotta löydetään sekä kilpailukyvyn että huoltovarmuuden takaamiseksi kaikkein parhaimmat ratkaisut. Näihin toimintaympäristön muutoksiin sekä Lufthansa Cargo että VR Transpoint vastaavat lanseeraamalla uusia reittejä Suomeen. 

Webinaarissa Alice Würtemberger (Head of A321F Business Development) Lufthansa Cargosta tulee kertomaan A321 Freighter rahtikoneiden uusista reiteistä Euroopassa. Uusin reitti kulkee Frankfurtista Kööpenhaminaan Helsingin kautta ja on avattu liikennöimään syyskuun lopulla. Tämä esitys on englanniksi. 

Lisäksi Kirsi Klemola (päällikkö, uudet asiakkuudet ja konseptit) tulee kertomaan VR Transpointin suunnitteilla olevasta säännöllisesti kulkevasta Helsinki–Oulu-rahdille suunnatusta reitistä.  

Ohjelma

14.00  Tapahtuman avaus 

14.10–14.45  Lufthansa Cargo’s new A321F service (in English)Alice Würtemberger, Head of Business Development, A321F fleet, Lufthansa Cargo

My name is Alice Würtemberger, I’m 26 years old and I’ve been a part of Lufthansa Cargo family since 2016. After I finished school my Lufthansa Cargo story started with an apprenticeship at Frankfurt airport. From 2018 until mid this year, I worked in the sales department of Lufthansa Cargo, initially in inside sales, and later as an outside sales representative. In addition to my job, I have been studying business administration since 2020 and I’m currently on the verge of completing my degree. Starting on August 1, 2023, I took on a new role, and I am now responsible for the business development of Lufthansa Cargo’s A321F fleet.

 Few statements of content of presentation:

  • Introduction of the A321F and its benefits for continental transport
  • Lufthansa Cargo’s new A321F network

14.45–15.15  Säännöllisesti liikennöivä Helsinki–Oulu-rahtijuna 

Kirsi Klemola, päällikkö, Tender Management, uudet asiakkuudet ja konseptit, VR Transpoint

Kirsi Klemola toimii VR Transpointin myynnissä, missä hänen vastuualueelleen kuuluu kasvuhankkeiden johtaminen ja uusien logistiikkaratkaisujen kehittäminen.

Klemolalla on pitkä ja laaja kokemus liiketoiminnan kehittämisestä niin logistiikan toimialalta kuin konsulttina muiltakin aloilta. Hänen vastuualueelleen on kuulunut myös avainasiakkuuksien johtamista, logistiikan vastuullisuuden konseptoimista sekä useiden eri projektien johtamista.

Webinaarissa Klemola kertoo VR Transpointin uudesta suunnitteilla olevasta Helsinki–Oulu-tuotteesta ja esittelee reitille suunniteltuja hintoja, ehtoja ja aikatauluja.

15.15  Kysymyksiä ja keskustelua uusista kuljetusreiteistä

16.00  Tapahtuman päätös 

Tapahtumaa moderoi

Mia Jyrkänkallio, LOGY Kuljetusfoorumin puheenjohtaja & Key Account Manager, DHL Freight

Tule kuulemaan, keskustelemaan ja kehittämään Suomen sisäisiä ja kansainvälisiä reittejä palvelemaan niin kuljetusliikkeitä, teollisuutta, kauppaa kuin kuluttajia.   


Ilmoittaudu mukaan!

Tapahtuma on tarkoitettu LOGYn yritysjäsenille ja aktiivipaketin haltijoille.

Ilmoittaudu tästä


Lisätiedot:

Saana Rantanen
palvelupäällikkö
saana.rantanen@logy.fi
p. +358 50 431 1610