Comptel Oyj Vuoden Alihankkija 2015

15.09.2015

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n Alihankinnan palkintovaliokunta palkitsi Comptel Oyj:n Vuoden 2015 Alihankkijana. Tampereen Alihankinta-messuilla 15.9.2015 luovutetun tunnustuksen otti vastaan Comptel Oyj:n henkilöstöjohtaja Niina Pesonen.

Informaatioteknologialla ja siihen liittyvillä palveluratkaisuilla on Suomen teollisessa rakenteessa entistä suurempi merkitys. Comptel Oyj on menestynyt hyvin tavoitellessaan johtavaa asemaa automatisoitujen asiakasvuorovaikutuksen ratkaisujen toimittajana televiestinnän markkinoilla.

Comptel Oyj on suomalainen, Helsingin pörssissä listattu ohjelmistovalmistaja, joka toimittaa liiketoiminnan tukiohjelmistoja teleoperaattoreille ja laitevalmistajille. Vuonna 2014 Comptelin liikevaihto oli 85,7 miljoonaa euroa. Comptel työllistää yli 600 henkilöä.

Comptel on erottautunut perinteisistä verkon- ja palvelunhallintatoimittajista tuomalla markkinoille kokonaan uudenlaisen tavan hyödyntää eksponentiaalisesti kasvavaa käyttö- ja verkkodataa. Edistyksellisellä analytiikalla Comptel on voinut rikastuttaa olemassa olevia tiedonkeruu-, palvelutoimitus- ja verkon liikennettä ohjaavia sovelluksia kokonaisvaltaiseksi tapahtuma–automatisointiratkaisuksi. Comptelista on tullut mielipidejohtaja erityisesti kansainvälisten teollisuusanalyytikkojen parissa.

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry palkitsee vuosittain Tampereen Alihankinta-messujen yhteydessä Vuoden Päähankkijan ja Vuoden Alihankkijan. Palkintoja on jaettu jo vuodesta 1987 asti.

Lisätietoja:
Comptel Oyj, toimitusjohtaja Juhani Hintikka, puh. 09 700 1131, www.comptel.com

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry, toimitusjohtaja Markku Henttinen,
puh. 0400 730073, markku.henttinen@logy.fi, www.logy.fi

LOGY ry on Alihankinta-messujen yhteistyökumppani.
Lisää tietoa Alihankinta-messuista sivulta www.alihankinta.fi