Posti on vahvistanut uuden strategian ja päivittänyt tulostavoitteita

7.11.2017

Posti on vahvistanut uuden strategian ja päivittänyt tulostavoitteita
Press Release Posti Group, 07 Nov 2017, online:-
Posti on vahvistanut uuden strategiansa, jonka avulla se jatkaa voimakasta uudistumista ja asiakaskokemuksen parantamista. Suurin kasvumahdollisuus on verkkokaupassa. Posti avaa 1 000 uutta pakettiautomaattia ja kehittää kirjeiden digitaalista seurantaa.
Strategian ytimenä on neljä päätavoitetta, joiden avulla Posti uudistuu ja selviytyy murroksesta voittajana. Ne ovat menestyminen verkkokaupassa, kirjeen pitäminen tärkeänä asiakkaille, palvelukulttuurin uudistaminen ja palvelujen parantaminen digitalisaation avulla.
Postin päivitetyt taloudelliset tavoitteet ovat oikaistu liiketulosprosentti 4 %, sidotun pääoman tuotto 10 %, nettovelka/oikaistu käyttökate alle 2,0x ja tasaisesti kasvava osinkovirta.
Posti Groupin uudistunut tytäryhtiö OpusCapita keskittyy hankinnan, maksamisen ja kassanhallinnan globaaleihin ratkaisuihin tavoitteenaan tulla johtavaksi toimijaksi yritysten välisessä ostamisen ja maksamisen globaalissa ekosysteemissä.
Itella Venäjä jatkaa toiminnan tehostamista. Tavoitteena on kääntää liiketoiminta jälleen kannattavaksi ja keskittyä sopimuslogistiikassa omaan varastokapasiteettiin.
©M-Brain
Link to original article