"Rakkaudesta materiaalivirtoihin"

24.04.2018

Leanwaren toimitusjohtaja Janne Viinikkala on kokenut Sisälogistiikkapäivän kävijä. Tänä vuonna hän on mukana tapahtumassa pääyhteistyökumppanin edustajana.

Janne Viinikkala, miksi Leanware on halunnut lähteä jo toista kertaa peräkkäin Sisälogistiikkapäivän kumppaniksi?

- Rakkaudesta materiaalivirtoihin. Materiaalivirrat ovat meidän avainbisnes ja LOGY avaintoimijoita alalla. Tällä hetkellä logistiikka-ala kehittyy hyvin nopeaa vauhtia sekä kaupan että teollisuuden puolella. Koemme, että koko maan kilpailukyvyn kasvun edellytyksenä on, että myös logistiikkaosaaminen kehittyy. Siksi haluamme olla mukana tukemassa sekä LOGYn toimintaa että toimialan kehittymistä.

Mitkä ovat odotuksenne Sisälogistiikkapäivän suhteen?

- Toivomme, että voimme osaltamme lisätä yleistä tietämystä mitä alalla tapahtuu. Sisälogistiikkapäivä on täynnä alan kokeneita ammattilaisia, ja siksi siellä on hienoa päästä käymään keskusteluja ammattilaisten kesken. Toivomme tietenkin, että yleisöllä on rohkeutta tulla juttelemaan, miten voisimme auttaa heitä logistiikkatarpeissaan.

Mitä palveluita Leanwarella on tänä vuonna Sisälogistiikkapäivässä esittelyssä?

- Meillä on runsaasti erilaisia palveluita sisälogistiikkaan liittyen, mutta tällä hetkellä kaikista tärkeimmät palvelumme liittyvät varaston laajennuksiin ja automaatioon.

Keitä te haluaisitte päivän aikana tavoittaa?

- Kaupan alalla nettikaupan yleistyminen on tehnyt sen, että siellä on yleisesti ottaen hyvä tietoisuus sisälogistiikkaan liittyvistä ratkaisuista. Samanlaista tietoisuutta sisälogistiikan mahdollisuuksista toivon erityisesti valmistavan teollisuuden alalle, ja siksi olisi hienoa nähdä siltä toimialalta runsas edustus Sisälogistiikkapäivässä.LOGYn Sisälogistiikkapäivä 16.5.2018 Vanhalla ylioppilastalolla Helsingissä. Seminaaripäivän jälkeen alkaa juhlaillallinen LOGYn Sisälogistiikkafoorumin 10-vuotisen taipaleen kunniaksi. Katso koko päivän ohjelma täältä.