Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry etsii markkinointi- ja viestintäpäällikköä

4.12.2019

LOGY on Suomen vahvin hankinnan ja logistiikan ammattilaisten verkosto. Tuotamme 4 400 henkilöjäsenellemme ja 340 yritysjäsenellemme sekä kaikille alasta kiinnostuneille ammatillista kasvua ja yritysten liiketoimintaa tukevia palveluita kuten seminaari- ja näyttelytoimintaa, koulutuspalveluita, jäsentapahtumia, asiantuntijapalveluita ja alaa käsitteleviä julkaisuja.

Markkinointi- ja viestintäpäällikkönä pääset keskelle nopeatempoista ja eläväistä hankinnan ja logistiikan maailmaa. Roolissasi vastaat LOGYn markkinoinnin ja viestinnän kehittämisestä ja suunnittelusta kaikissa kanavissa: luot jäseniä kiinnostavaa sisältöä yhdistyksen viestintäkanaviin, suunnittelet huomiota herättävää markkinointia alan tapahtumista ja koulutuksista, vastaat ammattimedia Osto&Logistiikan kehittämisestä, johdat yhdistyksen pientä markkinointi- ja viestintätiimiä sekä valmennat ja innostat muuta 10-henkistä työyhteisöä luomaan entistä vahvempaa LOGY-brändiä viestinnän ja markkinoinnin keinoin.

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat:

 • LOGYn palveluiden markkinoinnin ja jäsenviestinnän suunnittelu ja toteutus sähköisissä kanavissamme kuten verkkosivuillamme, uutiskirjeissämme ja somessa.
 • markkinointi- ja viestintämateriaalien suunnittelu ja toteutus
 • 6 kertaa vuodessa ilmestyvän ammattilehti Osto&Logistiikan suunnitteluun ja tuotantoon osallistuminen ja sähköisen ostologistiikka.fi-uutissivuston kehittäminen
 • yhdistyksen kansainvälisiin hankkeisiin osallistuminen projektiluonteisesti

Markkinointiviestinnän päivittäisessä tekemisessä tärkein työparisi on yhdistyksen markkinointi- ja viestintäassistentti.

Tehtävä sopii kokeneelle ja can do -asenteen omaavalle tiimipelaajalle, jolla on halua kehittää yhdistyksen toimintaa kokonaisvaltaisesti markkinointiviestinnän keinoin.

Toivomme, että sinulla on:

 • vähintään viiden vuoden työkokemus markkinoinnin ja viestinnän työtehtävistä
 • tehtävää tukeva koulutustausta
 • hyvä kirjallinen ja suullinen ilmaisukyky
 • hyvät perustiedot ja osaaminen Microsoft Office -ohjelmista
 • hyvät perustiedot ja -taidot kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmista (Adobe Photoshop ja Indesign)
 • kokemusta markkinointi-/viestintäyksikön tai organisaation markkinoinnin/viestinnän johtamisesta
 • hyvät työn organisointi- ja delegointitaidot sekä paineensietokyky

Arvostamme lisäksi:

 • hankinta- tai logistiikkakentän aiempaa tuntemusta
 • kokemusta markkinoinnin digitaalisten työkalujen hyödyntämisestä (Google Ads, some-markkinointi, markkinoinnin automaatio)

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelo palkkatoivomuksineen viimeistään sunnuntaina 22.12.2019 osoitteeseen markku.henttinen@logy.fi

Lisätiedot toimitusjohtaja Markku Henttinen (p. 0400 730 073) keskiviikkona 11.12.2019 klo 9:00-11:00 ja torstaina 19.12.2019 klo 9:00–12:00.


LOGY ry on Suomen vahvin hankinnan ja logistiikan ammattilaisten verkosto. Yhdistyksemme jäsenenä on noin 340 yritystä sekä yhteisöä ja 4 400 henkilöä. Lisäksi tärkeä sidosryhmämme on noin 150 logistiikan ja hankinnan ammattilaisesta muodostuva vapaaehtoisten verkosto.

Järjestämme vuosittain noin 100 erilaista tapahtumaa ja julkaisemme muun muassa kuusi kertaa vuodessa ilmestyvää Osto&Logistiikka-printtilehteä sekä arkipäivittäin päivittyvää ostologistiikka.fi-uutissivustoa. Lisäksi vahvistamme alan tunnettuutta ja mielikuvaa Suomessa. Kymmenen ammattilaisen työyhteisömme sijaitsee Helsingin Pasilassa moderneissa työtiloissa hyvien liikenneyhteyksien varrella.