Vuoden 2019 Alihankkija on Futurice Oy

24.09.2019

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n Vuoden 2019 Alihankkija -palkinnon saajaksi on valittu Futurice Oy.

Futurice Oy on vuonna 2000 neljän opiskelijan toimesta perustettu suomalainen teknologian, designin ja liikkeenjohdon konsultoinnin yhdistävä asiantuntijayritys. Tänä vuonna se työllistää 550 työntekijää Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Saksassa ja Iso-Britanniassa.

Futuricen huimasta 30 prosentin vuosittaisesta kasvuvauhdista huolimatta yhtiö on menestyksekkäästi onnistunut vaalimaan omaa toimintatapaansa, joka näkyy ja tuntuu yrityksen toiminnassa ja kulttuurissa. Yhtiön arvot – luottamus, läpinäkyvyys, oppiminen ja huolenpito – ovat vahvasti läsnä niin henkilöstön arjessa kuin asiakastyössä, LOGYn Alihankinnan palkintovaliokunta perustelee valintaa.

”Futurice tarjoaa asiakkailleen toimintamallien kehittämisen, digitalisaation ja muun muassa tekoälyn keinoin lisäarvoa, jonka tavoite on aina ensiluokkainen asiakaskokemus nyt ja tulevaisuudessa. Erinomaisen palvelun avulla Futurice auttaa asiakkaitaan menestymään”, sanoo LOGYn Alihankinnan palkintovaliokunnan puheenjohtaja Tomi Parmasuo.

Palkinto luovutettiin 24.9.2019 Alihankinta-messujen yhteydessä Tampereella, ja sen noutivat Futuricen Suomen maajohtaja Riku Valtasola ja VP, Tampereen toimiston vetäjä Osmo Haapaniemi. Palkinnon luovuttivat Parmasuo ja LOGYn toimitusjohtaja Markku Henttinen.

Vuoden Päähankkija ja Vuoden Alihankkija -palkintoja on myönnetty vuodesta 1987 lähtien. Valinnat tekee LOGYn Alihankinnan palkintovaliokunta. Tunnustuksen tarkoituksena on edistää suomalaisen tuotannon kilpailukykyä tukevaa verkostoitumista.

Lisätiedot:

Osmo Haapaniemi, VP & Site Head, Tampere, Futurice Oy
p. 040 754 2730, osmo.haapaniemi@futurice.com

Tomi Parmasuo, LOGYn Alihankinnan palkintovaliokunnan puheenjohtaja
p. 040 825 9407, tomi.parmasuo@meconet.net

Markku Henttinen, LOGY ry:n toimitusjohtaja
p. 0400 730 073, markku.henttinen@logy.fi