LOGY Conference siirtyy vuoteen 2022

31.05.2021

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistyksen LOGYn vuosittainen konferenssi hankinnan ja logistiikan ammattilaisille sekä yritysjohdolle siirretään elokuulta helmikuuhun 2022.

"Vaikka pandemia todennäköisesti kesän aikana hellittää, vastuullisena tapahtumajärjestäjänä siirrämme suositun tapahtumamme aikaan, jolloin ei ole tapahtumakävijöiden terveyteen kohdistuvia riskitekijöitä. Meillä on koossa laadukas ohjelma ja inspiroivia puhujia usealle päivälle - haluamme että kävijät voivat osallistua luottavaisin mielin ja näin ottaa kaiken irti tasokkaasta tapahtumastamme", kertoo LOGYn toimitusjohtaja Markku Henttinen.

LOGY Conference on kahden päivän tapahtuma, josta toinen päivä pidetään risteilylaivalla. Verkostoitumisella on tapahtumassa suuri rooli.

"Toki verkkoseminaarit ovat tehokkaita tilaisuuksia jakaa uutta tietoa ja kuulla muiden kokemuksia, mutta LOGY Conferencen tärkeintä antia on perinteisesti ollut ihmisten kohtaamiset. Verkostoituminen ja face-to-face-tapaamiset niin kävijöiden kuin yhteistyökumppaneiden kanssa ovat tapahtuman ydin ja sydän. Näin ollen jäämme odottamaan uutta aikaa, jossa myös kohtaamiset ovat nousseet uuteen arvoonsa", toteaa Henttinen.

Kohtaamisiin LOGY Conferencessa!

Markku Henttinen
toimitusjohtaja
Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry


LOGY Conference 2022 | Update Your Business – How to succeed in the New Normal

3.2.2022 Clarion Hotel Helsinki | Virtuaalikonferenssi
3.-4.2.2022 Tallink Silja Europa

Katso ohjelma