Tapahtuman kuvaus

LOGY SCM-foorumi: Osaaminen ja koulutettu työvoima toimitusketjun parissa

Paikka: Teams,
Aika: 5.5.2021 9:00 - 10:30

Tervetuloa mukaan SCM-foorumin webinaariin, joka on tarkoitettu vain LOGYn yritysjäsenille ja aktiivipaketin haltijoille. Tähän tapahtumaan ovat tervetulleita myös LOGYn opiskelijajäsenet.

Tässä tapahtumassa kuulemme mielenkiintoisen paneelikeskustelun osaamisesta ja koulutetusta työvoimasta toimitusketjun parissa kolmesta eri näkökulmasta. Mukana on toimitusketjuopinnoista vastavalmistunut, työnantajan edustaja sekä oppilaitoksen edustaja. Paneelissa pohditaan mm. SCM-työmarkkinoita ja niiden houkuttelevuutta, vastavalmistuneen palkkaamista, miten koulutus valmistaa opiskelijoita työelämän haasteisiin. Tule mukaan kuulemaan ovatko nämä näkökulmat tasapainossa vai löytyykö jonkinlaisia epäjatkuvuuskohtia eri tarpeiden välillä. 

Työnantajan näkökulmaa edustaa Tarja Oinonen, Engagement Manager, Mercuri Urval. 

Oppilaitoksen näkökulmaa edustaa Katri Kauppi, Professori (Associate professor)Dept of Inf and Service Mgmgt, Aalto-yliopisto

Katri Kauppi on logistiikan ja toimitusketjun hallinnan professori Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa, jossa hän opettaa hankintatoimea sekä vastuullista toimitusketjun hallintaa. Katri vetää 4-vuotista Suomen Akatemian tutkimushanketta tiedon epäsymmetriasta toimitusketjuissa; hänen muita tutkimusaiheitaan ovat sosiaalinen vastuu toimitusketjuissa sekä julkiset hankinnat.

Vastavalmistunut panelisti vahvistuu piakkoin. 


Lisätiedot tapahtumasta:
Mirka Airas
Senior palvelupäällikkö
mirka.airas@logy.fi
p. 050 544 3261

Ilmoittaudu tästä


Huomaa myös: