Tapahtuman kuvaus

LOGY SCM-foorumi: Vastuullisuus toimitusketjussa, osa II / Mitä yritykset ovat tehneet vastuullisen toimitusketjun eteen?

Paikka: ,
Aika: 16.3.2021 9:00 - 11:00

Tervetuloa mukaan webinaariin, joka on tarkoitettu vain LOGYn yritysjäsenille ja aktiivipaketin haltijoille.

Tervetuloa SCM-foorumin Vastuullisuus toimitusketjussa -tapahtuman toiseen osaan. Ei haittaa vaikket olisi päässyt mukaan ensimmäiseen osaan tammikuussa.

Tässä tapahtumassa kuulemme kolme mielenkiintoista case-esimerkkiä siitä, mitä yritykset ovat käytännössä jo tehneet vastuullisen toimitusketjun suhteen ja mitä kenties on suunnitteilla tai työn alla.

Lääkkeiden toimitusketju: Miten Tamro haluaa olla mukana rakentamassa vastuullista huomista?

- Lääketukkukaupan rooli lääkkeiden toimitusketjussa
              lyhyesti lääkkeiden varastoinnista ja jakelusta Suomessa
- Vastuullisuuden johtaminen Tamrossa
              vastuullisuuden johtamisen viitekehyksen rakentaminen
              esimerkkejä vastuullisuusohjelman toimenpiteistä

Katja Toivonen, Laatu/ laatu- ja yritysvastuupäällikkö, lääketehtaan vastuunalainen johtaja, QP, Tamro

Katja on työskennellyt lääkealalla jo reilun kahdenkymmenen vuoden ajan, siitä suurimman osan laatujohtamisen ja laadunhallinnan parissa. Viimeisten kolmen vuoden aikana hän on  ollut rakentamassa organisaationsa vastuullisuuden johtamisen viitekehystä sekä koordinoimassa vastuullisuuden toimintasuunnitelman toteutusta.

Sourcing Sustainability @ Tikkurila 

Tikkurilan lähestymistapa toimittajien yhteiskuntavastuun / kestävän kehityksen suorituskyvyn arviointiin ja suorituskyvyn parantamiseen ilman liiallista hallinnollista taakkaa organisaatiolle. 

Mats Hägeström, Director Sustainability, Tikkurila

Mats on vastuullisuuden ammattilainen, joka on työskennellyt yritysvastuullisuuden parissa vuodesta 1998 alkaen. Hänellä on erityisen vahva tausta elintarvike- sekä elintarvikepakkaus- sekä kemikaaliteollisuuden (maali ja pinnoitteet) arvoketjuun liittyvissä vastuullisuusaiheissa EHS/ESG/CSR. Nykyisessä roolissaan Mats vastaa Tikkurilan vastuullisuusohjelman määrittelystä, kehityksestä, johtamisesta sekä implementoinnista. Mats johtaa niin vastuullisuuden johtoryhmää kuin strategisia vastuullisuushankkeita. Matsin asiantuntemusta ovat mm. vastuullisuuden mittaus ja analyysit, KPI-vertailu, lakisääteinen ja vapaaehtoinen kestävän kehityksen raportointi.

Toimitusketjun vastuullisuus L&T:llä

Lassila & Tikanojan vastuullisuustyö kattaa liiketoimintamme koko arvoketjun. Tuemme asiakkaidemme vastuullisuustyötä, huolehdimme tinkimättömästi oman toimintamme vastuullisuudesta sekä arvioimme ja seuraamme toimitusketjumme vastuullisuutta ja velvoitamme omien vastuullisuusperiaatteidemme mukaista toimintaa

Emilia Gädda, Sustainability Manager, Lassila & Tikanoja

Emilia on vastuullisuustyön ammattilainen, joka on työskennellyt yritysvastuun parissa lähes 10 vuotta. Suomen johtavassa kiertotalousyrityksessä Lassila & Tikanojalla, Emilia vastaa vastuullisuustyön kehittämisestä, koordinoinnista ja raportoinnista. Emilian erityisiin ammatillisiin kiinnostuskohteisiin lukeutuvat mm. ympäristövastuu ja kiertotalous sekä toimitusketjun vastuullisuuden kehittäminen ja varmistaminen.

Lisätiedot:
Mirka Airas
Senior palvelupäällikkö
mirka.airas@logy.fi
p. 050 544 3261

Ilmoittaudu tästä

HUOMAA MYÖS: