Tapahtuman kuvaus

LOGY Sisälogistiikkafoorumi: Ensiaskeleet sisälogistiikan digitalisaatioon

Paikka: Teams,
Aika: 9.9.2021 9:00 - 11:00

Tervetuloa mukaan webinaariin, joka on tarkoitettu vain LOGYn yritysjäsenille ja aktiivipaketin haltijoille.

Tässä tapahtumassa kuulemme hyviä esimerkkejä yrityksille, jotka eivät vielä ole aloittaneet toimintojen digitalisaatiota tai ovat vasta ottaneet aivan ensiaskeleitaan. Kuulemme minkälaisia oivalluksia yritykset ovat tehneet ensiaskeleissa digitalisaatioon ja miten he ovat lähteneet  muutokseen sekä kuulemme vinkkejä mitä sisälogistiikan digitalisaatiossa aloittelevan yrityksen kannattaisi huomioida omaan uudistusprosessiin. 


Robotiikan hyödyntäminen sisälogistiikan digitalisaatiossa

Altian puheenvuorossa kuulemme miten boteilla voidaan helposti hoitaa rutiinitehtäviä ja kohdistaa henkilöiden työpanos tuottavampaan työhön.

 • Tuotantopalkkioiden laskenta
 • Tilauksen käsittely
 • KPI-Mittarit
 • InfoTV

Antti Marmo, Altia
Antti on 34-vuotias luontainen prosessikehittäjä ja innovoija. Hän aloitti työuransa logistiikassa trukinkuljettajana, josta eteni vaiheittain nykyiseen kehityspäällikön rooliinsa. Antin vastuulle kuuluu Altian toimitusketjun digihankkeiden johtaminen sekä Rajamäen tehtaan tuotannon prosessien kehitys. Useista erilaisista digiprojekteista löytyy kokemusta seitsemän vuoden ajalta.


Sisälogistiikan tulevaisuus – miksi digitalisaatio on niin tärkeää?

 • Mitkä megatrendit vaikuttavat sisälogistiikkaan?
 • Mitä kehitysaskeleita on tulossa?
 • Mitä kehityksessä mukana pysyminen edellyttää?

Petteri Tuomisto, Sales Manager, Toyota Material Handling Finland Oy

Petteri on työskennellyt erilaisissa materiaalinkäsittelylaitteiden myyntitehtävissä yli 15 vuoden ajan. Kaikkiaan myynnin ja myynnin esimiestehtävissä hän on työskennellyt vuodesta 1996 saakka, mm. autojen ja matkapuhelimien parissa. Tällä hetkellä Petteri vastaa avainasiakkaille tapahtuvasta liiketoiminnasta. Sydäntä lähellä, näin ammatillisessa mielessä, Petterillä on uusien teknologioiden ja Leanin yhdistäminen sisälogistiikan kehittämisessä. 


Lisää tehokkuutta logistiikkaan modernin privaattiverkkoratkaisun avulla

 • Privaattiverkko logistiikan digitalisaation kiihdyttäjänä
 • Privaattiverkon käyttökohteita varastoinnissa ja logistiikassa
 • Miksi juuri privaattiverkko?
 • Privaattiverkkoratkaisu palveluna

Heikki Sulander, Sales Manager, Digita

Heikillä on pitkä, yli 20 vuoden kokemus telecom-liiketoiminnan parista. Hän on työskennellyt niin operaattorilla kuin laitevalmistajalla sekä ollut myös kehittämässä erilaisia telecom-sektorin tarvitsemia IT-palveluita. Heikki aina ollut kiinnostunut, kuinka asiakkaiden liiketoimintaa voidaan edistää hyödyntämällä uutta teknologiaa ja tietoteknisiä ratkaisuita. Nyt Digitalla hän on todella innoissani päästessään kiihdyttämään teollisten toimijoiden digitalisaatiota modernin privaattiverkkoratkaisun avulla mahdollistamalla esimerkiksi prosessien tehostamista ja automaatiotason nostoa tuottavuuden parantamiseksi.


Lisätiedot

Mirka Airas
Senior palvelupäällikkö
mirka.airas@logy.fi
p. 050 544 3261

Ilmoittaudu tästä


Huomaa myös

Sisälogistiikkapäivä 2021 - Menestystä tehokkuudesta 28.10.