Tapahtuman kuvaus Puhujat

Sisälogistiikkapäivä 2021 – Menestystä tehokkuudesta

Paikka: Finlandia-talo, Mannerheimintie 13e, Helsinki
Aika: 28.10.2021 9:00 - 15:05

Sisälogistiikan asiantuntijoiden ja ammattilaisten vuosittainen huipputapahtuma keskittyy tänä vuonna kilpailukykyiseen verkkokauppaan sekä tiedolla johtamiseen ja ennustamiseen  – mikä on ihmistyön merkitys sisälogistiikassa?

Odotetussa sisälogistiikkaseminaarissa kuullaan, minkälaiset tekijät sisälogistiikassa tuovat tehokkuutta ja menestystä yritykselle. Mikä on sisälogistiikan merkitys kilpailukykyisessä verkkokaupassa? Miten hyödyntää olemassa olevaa dataa ja ennustamista sisälogistiikan toiminnoissa? Miten teknologiaa hyödynnetään esimerkiksi teollisuuden sisälogistiikassa? Vaikka teknologia kehittyy ja sitä hyödynnetään yhä tehokkaammin, myös ihmistyöllä on oma roolinsa ja merkityksensä sisälogistiikassa.

Tervetuloa kuulemaan mielenkiintoisia esityksiä, poimimaan toimintaasi sopivat parhaat ideat ja verkostoitumaan muiden alan ammattilaisten kanssa!


Ohjelma

8.00 Ilmoittautuminen ja aamukahvit

9.00 Päivän avaus
Pasi Nieminen, toimitusjohtaja, Toyota Material Handling Finland

9.10 Robotiikan trendit ja mahdollisuudet
Janne Leinonen, Divisioonan johtaja, ABB Oy Robotics

9.45 Koodari sisälogistiikkaan/tuotantoon
Bek Rajalin, Production Engineer & Janne Seppänen, Software Developer, Kemppi Oy

10.15 Tauko

10.45 Varastoteknologialla tehoa ja tuottavuutta sisälogistiikkaan
Antti Lumme, myyntijohtaja, Element Logic

11.15 Sisälogistiikkapalkinnon 2021 julkistus

11.25 Palkintoprojektin esittely

11.55 Lounastauko

12.45 Terminaalin suunnitteluun älykkyyttä simuloinnista ja tavaravirta-analyysistä
Vesa Paju, Vice President, Operations, Delfoi

13.15 Pääyhteistyökumppanin puheenvuoro
Kari Wahlman, Logistiikkajohtaja, Stark Suomi Oy

13.30 Kahvitauko

14.00 Älykkäämpää sisälogistiikkaa
Jussi Peltola, Logistics Development Manager, Broman Group

14.30 Ruoan verkkokaupan arvoketjun tehokkuus
Timo Ponkkonen, Head of Operations and Distribution, ODA Finland

15.00–15.05 Päätössanat
Puheenjohtaja


Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ilmoittaudu tästä

Puhujat

Janne Leinonen
Divisioonan johtaja, ABB

Janne Leinonen toimii ABB Oy:n Robotics and Discrete Automation -divisioonan johtajana. Jannella on vahva kansainvälinen kokemus kappaletavarateollisuuden automaatiosta, robotiikasta ja digitalisaatiosta.

Pasi Nieminen
Toimitusjohtaja, Toyota Material Handling Finland Oy

Pasi Nieminen (DI) on toiminut Toyota Material Handling Finland Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2011. Hän siirtyi Toyotalle metsäkonevalmistaja Logset Oy:stä, jossa hän työskenteli myyntijohtajana ja toimitusjohtajana vuosina 2008-2011. Pasin työura alkoi laboratoriolaitevalmistaja Biohit Oy:ssä (nyk. Sartorius Finland Oy), jossa hänellä oli eri tehtäviä tuotekehityksessä, jälkimarkkinoinnissa ja kv. myynnissä vuosina 1999-2008. Toyotan toimitusjohtajuuden ohella Pasi on toiminut viiden vuoden ajan aktiivisena sisälogistiikan vaikuttajana LOGYn Sisälogistiikkafoorumin puheenjohtajana.

Vesa Paju
Vice President, Operations, Delfoi Oy

Vesa Paju vastaa Delfoi Oy:ssä toiminnan kehittämiseen ja simulointiin keskittyvästä Delfoi Lean -liiketoiminnasta. Koulutukseltaan Paju on tuotantotalouden DI, ja hänellä on yli 15 vuoden kokemus logistiikan, teollisuuden sekä terveydenhuollon prosessien simuloinnista ja konsultoinnista.

Timo Ponkkonen
Head of Operations and Distribution, ODA Finland

Timo Ponkkonen työskentelee operatiivisena johtajana ODA Finlandissa. Hänellä on elintarvikelogistiikan taustaa HAVI Logisticsilta ja Pauligilta sekä kokemusta teknologian ja operaatioiden yhteensovittamisesta.

Bek Rajalin
Production Engineer, Kemppi

29-vuotias Bek Rajalin on kotoisin Lahdesta ja työskennellyt 5 vuotta Kempillä. Hänen työtehtäviinsä kuuluvat RFID ja tuotannon kehittäminen.

Janne Seppänen
Software Developer, Kemppi

Janne Seppänen on 34-vuotias koodari Lahdesta. Hän on työskennellyt Kempillä erilaisissa tehtävissä viisi vuotta, joista viimeiset kaksi hän on keskittynyt tuotannon ohjelmistojen suunnitteluun sekä koodaukseen.

Jussi Peltola
Logistics Development Manager, Broman Group

Jussi Peltolalla on vahva kokemus logistiikkakeskuksien johtamisesta ja erilaisista sisälogistiikan kehitysprojekteista. Broman Groupilla Jussi vastaa Broman Logisticsin logistiikkakeskuksien toiminnasta ja toimii automaatioprojektin projektipäällikkönä.

Antti Lumme
Myyntijohtaja, Element Logic

Antti Lumme vastaa norjalaisen AutoStore-integraattorin Element Logicin toiminnoista Suomessa. Tätä ennen hän toimi liiketoiminnan kehitystehtävissä tanskalaisessa robotiikkayhtiö Universal Robotsissa ratkoen tuotantoautomaation haasteita. Intohimo logistiikan kehittämiseen on alkanut 3PL-liiketoiminnan myyntijohtotehtävissä HUB logisticsissa ja Transvalissa.

Kari Wahlman
Logistiikkajohtaja, Stark Suomi Oy

Kari Wahlman vastaa Stark-rakennustarvikeketjun Suomen logistiikkatoiminnoista. Karilla on pitkä kokemus rakentamisen tuotteiden hankinnasta, tavaravirran ohjauksesta sekä logistiikasta. Tätä ennen hän on toiminut vastaavissa tehtävissä teknisessä tukkukaupassa. Karilla on kokemusta useista varastologistiikan kehityshankkeista erilaisissa varastoympäristöissä

Ilmoittaudu tästä

HINNAT
(Sisälogistiikkapäivä + Kuljetuspäivä)

  • Normaalihinta 395 € + alv
  • LOGYn jäsenhinta 355 € + alv

(sis. lounaan ja kahvin)

Valitse kahden seminaarin ohjelmista juuri sinua kiinnostavat puheenvuorot.

Liity jäseneksi | Peruutusehdot

Ilmoittautuminen
26.10.2021 mennessä
(27.10. kysy vapaita paikkoja yhdistys@logy.fi)


Kysy ryhmäedusta - ilmoita koko tiimi mukaan yhdistys@logy.fi.
Huolehdimme turvallisuudesta – tutustu covid-ohjeeseemme täällä.


Tule yhteistyökumppaniksi Sisälogistiikkapäivään!

Sisälogistiikkapäivässä kohtaat kattavasti alan asiantuntijat eri toimialoilta. Vuosittain mukana yli 100 sisälogistiikan ammattilaista.
Lue lisää kumppanipaketeista >

Pääyhteistyökumppani:

Yhteistyökumppanit: